Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pomoc w sprzęcie.

TakeTinShe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sytuacja prosta. Od dłuższego czasu grywam w lolka i wszystko ok, ale wyjechałem do Anglii tam zostawiłem kompa i musiałem wrócić... Potrzebuję teraz złożyć kompa do lola, ale po najniższej lini oporu. Moglibyście pomóc mi w wycenie i doborze sprzętu?

Znam Google, potrafię szukać. Czytałem trochę, ale chcę porównać dane, propozycje i mam nadzieję, że trochę mi pomożecie. Komp potrzebny mi do grania teamowego nie only draft czy normal. Chciałbym, aby ta gra się nie cięła tylko chodziła płynnie. Jak myślicie ile minimum?

Opublikowano

1500 zł możesz spokojnie wydać na komputer i będzie ci chodziło na Medium/High 60 fps.

CPU: Intel Core i3-2100 LGA1155 BOX

RAM: GoodRAM 4GB 1333Mhz CL9

MOBO: Asrock H61M-GE

GPU:Sapphire Radeon 6850HD

HDD:Seagate 500GB SATA3

PSU:XFX CORE 450W

Napęd: Asus nagrywarka DVD DRW-24B3ST

CASE:SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

1500 - 1700 zł

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

No tak to wiem. Mam możliwość kupienia dużo lepszego za 1100zł ponieważ od kolegi, jednak problem z finansem na dzisiaj. I tak się zastanawiam za ile kupię kompa, żeby na grafice low chodził płynnie :)

Tak czy inaczej dzięki za odzew.

Opublikowano

Jak chcesz grać na low,to na komputer wydasz 400-500 zł.-polecam poszperać na allegro,wystarczy grafika 7900GT,Core 2 Duo i jakieś zwykłe dyski itp .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...