Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybsze Zabijanie

norszardd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Jak wiemy w mozna podkrecic procesor, co daje nam wieksze mozliwosci w Warrocku typu szybsze strzelanie,rollowanie itp.Własnie podkreciłem procesor i jakos zmian nie widze...mam tylko podkrecic procesor czy jeszcze jakis programow uzyć?

Opublikowano

Podkrecilem w biosie...Ja nie widze zadnych zmian,strzelam tak jak strzelalem ,a inni (ktorzy wiem ze podkrecili ,strzelaja duzo szybciej i szybciej zabijaja)

Opublikowano

no to kurde napisz z ilu podkręciłeś na ile ok? jak podkręciłeś z 800MHz do 1GHz to raczej różnicy nie zobaczysz :)

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

600Hz to troche jest. Rolle moze masz dluzsze. Ja slyszalem ze podkret w biosie nic nie daje i trzeba przez program wymieniony wyzej.

Ale nie radze Ci grac dlugo na kompie to masz duze szanse na przeciazenie procka. Nigdy sie nie podkreca jezeli sie ma ponizej 2Ghz

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

no to jak ci szybciej bronie nie strzelają to masz pewnie mniej niz 2gb RAM i mniej niz 512grafiki

bo prockowi juz powinno wystarczyc - więcej go nie podkręcaj

napisz tez jaki masz zasilacz

PS jeśli masz slabą karte graf. to zainwestuj troche w nią ja sobie kupilem i teraz jestem zadowolony faktycznie bronie strzelają szybciej!

moze+?

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

O jeju ustaw sobie najmniejszą ozdzielczość i graj ja nie narzekam mam na 800x600 i gram na hight ale wedłog mnie to jest dziwne bo jak włączam wyższą tą 1200 ileś to mi sie ścina ale bronie mi ciągle szybko strzelają.

Dodam że mam procka 3Gz+2,4 karte grafiki 256 ramu 2 gb

Opublikowano

Ale nie radze Ci grac dlugo na kompie to masz duze szanse na przeciazenie procka. Nigdy sie nie podkreca jezeli sie ma ponizej 2Ghz

Co ty pierdolisz? Jeśli ma dobre temperatury, to jak może spalić procesor (najwyżej długotrwałe 100% obciążanie procesora, ale to się rzadko zdarza)?

Ostatni argument też z dupy wyjęty. C2D E4300 1.8 GHz - do podkręcania zajebisty. Uciągnie nawet 3 GHz na box'owym chłodzeniu z dobrymi temperaturami.

Jeśli o czymś nie masz pojęcia to nie pisz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

jeśli już chodzi o podkręty ;]

to jaki program do podkręcania Intel Core 2 Duo E4400 2GHz bedzie dobry ?

Płyta główna: Intel Corp. D945GCCR

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)