Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Podanie na GM

ByBialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem podobnego tematu jak ten od mc gdzie można się zgłaszać na administracje (GM) itp. więc napisze tutaj.

A więc chciałbym złożyć podanie na GM.

Mógłbym zostać GM na jakimś serwerze i pomóc w jego rozwoju.

Mogę zaoferować pomoc w pilnowaniu, zarządzaniu oraz reklame serwera.

Coś o mnie...

Jestem kulturalny, opanowany oraz pomocny więc gdy ktoś będzie miał jakąś sprawę czy problem na pewno będę się starał pomóc.

Doświadczenie z MT2? Dość duże... Kilkuletnie granie w mt2 z przerwami daje dużo.

Doświadczenie z GM na serwerach MT2? Właściwie znikome... lecz szybko się uczę i byłem adminem oraz technikiem wielu serwerów MC i myślę że takie doświadczenie pomoże mi w byciu GM.

Posiadam Skype, dobry mikrofon a TS mogę ściągnąć więc kontakt ze mną w razie czego będzie dobry.

Jeśli jakiś właściciel mt2 serwera będzie szukał pomocy to niech śmiało pisze na PW a tam mogę napisać więcej o sobie jeśli będzie taka potrzeba.

(Mogłem nie zauważyć tematu stworzonego dla podań więc jak napisałem w złym miejscu to poproszę o przeniesienie.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...