Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolejny temat żeby się wypłakać

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie dodam że w dupie mam wasz płacz że temat jest bez sensu itd. Poprostu musze wyładować swoje emocje ;)
Więc zaczne od początku. Od jakiś 2tygodni każdy gra to jest lose. Może uda mi sie wygrac 1 na 10. Jestem s1 i chce wejsc do tego jebanego golda za wszelka ceneDaje z siebie 120% jednak reszta druzyny już nie.

Nie piszcie mi bardzo was prosze tekstów typu ,,Nie zaslugujesz na golda więc tam nie wejdziesz'' bo to jest zwykle pierdolenie. Ja zawsze koncze z statami na +. Wiem że zabrzmię jak dzieci z braz5 ale moje umiejętności naprawde zasługują na wyższą dywizje. Gram głownie midem lub adc.
Tutaj macie mojego lolkinga gdyby kogoś zainteresowała moja lista porażek:

http://www.lolking.net/summoner/ru/146019#profile

Tak dobrze widzicie gram na ruskim. I chuj i tak uważam że to nie jest przyczyną moich porażek bo mimo że komunikacja z nimi jest dobra to i tak grają lepiej niż na EUNE (takie moje zdanie).

Czy riot na koniec sezonu coś odpierdolił że s1 nie da wejsc do g5? Co to kurwa jest..
Jeszcze przed 2 tygodniami szło mi bardzo dobrze prawie każda gra to było win. Przebiłem się z s4 do s1 w 2dni. Gdy dobiłem 96pkt w s1 zaczęło się. Po 2 dniach spadłem do 5pkt. Co to kurwa ma być?

Dobra wypłakałem się troche mi lepiej, ide przegrać kolejną grę.
Gdyby kogoś zainteresowała moja historia to chętnie moge się jeszcze pożalić w komentarzach razem z wami. Jeżeli ci się coś nie podoba i chcesz mnie zjechać to śmiało nabij sobie kilka postów!
Pozdrawiam wkurwiony gimbazjalista

Opublikowano

Jax 46 minut 141 creepów. Gold stoi przed Tobą otworem.

To nie RIOT, po prostu Bóg Cię nienawidzi i dlatego przegrywasz, bo tak naprawdę to dobrze grasz.

Popłakałem na płaczków, ulżyło mi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

po 1000 gier jesteś dalej w silverze... Widać że to twój poziom wiesz coś ci powiem staty to nei wszystko :) Pozatym jak gram jak gunwo a mam golda to jak muszą grać ci na silverze po 1000 gier xD

Opublikowano

Bo rosja to jest stado biednych dzieciaków i unskiledów ,wiesz bo sam z tb grałem i na Bolu mnie widziałeś jakie gówna mieliśmy w teamie jak graliśmy duo . Przenieś sie na EUNE i tam wbij ,bo na rosji każda gra jest 4 v 5 :]

kxAyLut.png

Opublikowano

Jak ja patrzę na Twoją farmę to nie wiem co myśleć, w każdym razie żeby w ani jednym meczu, gdzie większość jest +40 minut nie mieć tego minimum farmy (200)? I ty mówisz, że zasługujesz na golda...

Opublikowano

Nie jestem żadnym prosem, ale powiem tyle, graj postacią którą umiesz grać i którą łatwo carrować gry, wiem że solo sie nie da, ale nie kiedy sie trafiają takie noob teamy ze w late jak ty próbujesz carrować to oni też cos robią, pushuja, biją sie a ty split push, ;)

Opublikowano

@up

Nie prawda w grze chodzi o farme. Chuj z pomaganiem drużynie chuj z statami. Najlepiej feedować zostawić team i farmić. Takie jest zdanie prosów u góry. Widać robie błędy gangując na inne linie.

Dobra dzieki od teraz 100% farmy może dzięki waszym radą wbije tego golda.

Opublikowano

@up

Nie prawda w grze chodzi o farme. Chuj z pomaganiem drużynie chuj z statami. Najlepiej feedować zostawić team i farmić. Takie jest zdanie prosów u góry. Widać robie błędy gangując na inne linie.

Dobra dzieki od teraz 100% farmy może dzięki waszym radą wbije tego golda.

Jak widac twoja ''taktyka'' nie wychodzi, wszystko przegrywasz :) Najlepiej grac postaciami ktore sa swietne w late wyfarmic sie i co jakis czas pomagac liniom, np wziasc tp. Polecam karthusa :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Co do tej farmy. Probowałem przed chwilą farmić jednak przeszkadzała mi w tym jinx która mnie zabijała :/ W dodatku dostałem reporta za brak komunikacji z drużyną. A jak przecież chciałem tylko wygrać farmiąc :(

Opublikowano

Wszędzie tak jest. Ja jestem w gold 5 już chyba z parę miesięcy i nie wyjdę, bo prawie zawsze mam trolli, albo graczy z brązu i silvera. Jestem gold to powienien grac z innmymi goldami... Jak bym był w diamond pewnie było by to samo, trolle są wszędzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...