Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] malo lp za mecz

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio za mecz dostaje po 5 pkt, a jeszcze nie dawno dostawalem normalnie nawet po 25 tyle ze mialem promo i przegralem 3 mecze wygralem 2 ale i tak mam chyba duze mmr moj nick kamilbrzoza. Wychodzilem z lobby ale to nic nie dalo. A w takim tepie golda nie wbije...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

MMR nie da się zbytnio sprawdzić,jak dostajesz mało pkt. to znaczy że masz niskie(chyba że jesteś w S1 to jest normalne zjawisko-sprawdzają czy nadajesz się do golda)

Opublikowano

Wiem widzialem ta strone mam cos okolo 1,4 elo. A powiecie mi dlaczego wczesniej było normalnie a po przegranej promocji mam malo punktow za mecz? Moje mmr się chyba drastycznie nie zmienilo, w promo wygralem 2 przegralem 3

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

1. Prawdopodobnie jesteś w 1 dywizji

2. Masz małe mmr i gra próbuje wyrównać do danej ligi przy okazji cie sprawdzając czy na nią zasługujesz

3. To ze masz więcej win nie znaczy ze powinieneś mieć dodatnie MMR- np gra z słabsza osobą na duo za win dostajesz mniej a za lost więcej tracisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...