Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam buga na kase na gta 5 online z tego filmiku tylko po aktualizacji wczorajszej

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz (albo znajomy ma) wyższy lvl (koło 30) dostajesz misje od Rona i za nią dostajesz 25k, niezależnie od poziomu trudności.
Ew. możesz brać misje od Lestera pt. Tytaniczna robota, która jest banalna, i za nią masz 10k niezależnie od poziomu trudności i odblokowujesz ją około 20 lvla.
Jeżeli dopiero "zaczynasz" To znajduj drogie auta, i spzredawaj je w LSC. Przykładowe Drogie auta :
BoGmTtl.jpg
Możesz je sprzedawać raz na 24h czasu gry. Ale na szczęście możesz je chować np. w garażu i sprzedać po tych 24h :)

Aktualnie nie wiem czy opłaca się używać jakichkolwiek bugów, R* w następnym tygodniu ma zacząć wypłacać paczki po 250k$ zadośćuczynienia, więc starczy Ci na dom i auto :D

Edit.
Dobra, po wczorajszym patchu zmienili wartość dostawanego siana za misje, niestety Gold mi się skończył, więc nie wiem ile dostaniesz za te misje które podałem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bardzo dochodową misją jest walka o przetrwanie. ;) Po ukończeniu 10 fal co wcale nie jest aż tak trudne dostaję się 20k

Opublikowano

wiem wiem ale bardziej mi chodzi o bug bo walka o przetrwanie latwa nie jest i czasami mozemy ja zawalic ;/ a samemu tez sie ciezko gra ;d bo inni chca lub nie chca w niej uczestniczyc :)

Opublikowano

1.Kup garasz

2.Ztuninguj auto nadajnik itp.

3.sprzedaj je nie wyjerzdzaj z garażu(LS Costumers)

4.Jak kasa ci wpłynie na konto wejdż do menu/onlline/zmień postać czy jakoś tak

5.Wybierasz tą postać którą sprzedałeś auto

!!!Pod żadnym pozorem w menu postaci nie naciskaj kółka bo sprzeda ci auto!!!

Jedna sprzedasz około 8 minale jak dobrze ztuningujesz auto to tak jak by ci się chciało z godzine bugować to dobre 500k-1mln możesz zarobić :)

76561198342061369.png

Opublikowano

1.Kup garasz

2.Ztuninguj auto nadajnik itp.

3.sprzedaj je nie wyjerzdzaj z garażu(LS Costumers)

4.Jak kasa ci wpłynie na konto wejdż do menu/onlline/zmień postać czy jakoś tak

5.Wybierasz tą postać którą sprzedałeś auto

!!!Pod żadnym pozorem w menu postaci nie naciskaj kółka bo sprzeda ci auto!!!

Jedna sprzedasz około 8 minale jak dobrze ztuningujesz auto to tak jak by ci się chciało z godzine bugować to dobre 500k-1mln możesz zarobić :)

a jak mam jedna postac?

Opublikowano

Znajdz kogos kto ma jakies auto ktore mozna sprzedac w LSC w pelni odtuningowane i zklonuj je potem sprzedaj klon. Na PS3 zarabiam 120k za 1 Ubermacht Oracle na maxa odtuningowany.

aby sklonowac auto:

1. Wsiądz to tego auta

2. Zacznij misje (poprzez telefon)

3. Zaparkuj auto w gararzu podczas misji

4. Zabij sie/Anuluj misję

5. Idz do gararzu i sprzedaj te auto

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...