Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<: # xMiners.pl # :> [Z] [1.6.4] [1000 SLOTÓW] [PRZEJŚCIA MIĘDZY SERWERAMI] [NOWE BIOMY] [PISTOLETY] [NOWE MOBY] [SYSTEM AUTORYZACJI] [LAUNCHER]

Zakos112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

32GB Ram'u i 1000 slotów? Tak swoją drogą ile rdzeni ma ten wasz Xeon?. Ciekawi mnie też mały fakt że w poprzednim temacie oznajmiliście że wydaliście na maszynę ponad 1500zł a tutaj z tego co wyczytałem 400zł. Taki mały szczegół ale jednak... :F

Pozdrawiam

Opublikowano

@tka:

Prezentacja jest dosyć stara, sprzed kilku tygodni jeszcze, a zaszło mnóstwo zmian.

Aktualnie zyskaliśmy kolejnych partnerów tj. Pukawka.PL, właśnie oni udostępniają nam zaplecze techniczne, oraz serwery dedykowane.

W sumie będą 3 serwery dedykowane o różnych parametrach i różnych lokalizacjach i zapewniam, że wyjdzie więcej niż 32GB... ;)

Jeśli chodzi o procesor główna maszyna, na której będzie serwer Survival ma 6 potężnych rdzeni o taktowaniu @3.4GHz.

Inne maszyny podobnie. ;-)

@EDIT: Jeśli macie jakieś pytania dot. serwera śmiało pisać - na każde pytanie odpowiemy - zapewniam. ;-)

Wkrótce uruchomimy również serwer TS3, przygotowujemy właśnie osobnego VPS'a. ;)

o5qcy9.png
Opublikowano

@UP:
Poprzedni temat zamknąłem, ponieważ był lekko zepsuty i zbugowany... :D

Co do nowych mobów i itemów na razie nie, ponieważ nie jest to gotowe i ciągle nad tym myślimy. ;-)

o5qcy9.png
Opublikowano

Wreszcie jakiś profesjonalizm.

Bo jak widzę niektóre prezki, w których jest 10 slotów i piszą, że to dedyk to mnie ch** strzela....

Przynajmniej wreszcie jakiś porządny serv.

Jednak zmieniłbym troszkę prezkę aby ładniej wyglądała :)

Opublikowano

Jeśli masz jakiś pomysł co do zmiany prezentacji, czy też potrafisz wykonać lepszą skontaktuj się ze mną poprzez PW, nie widzę problemu. :-)

Taaa, żebym jeszcze czas znalazł. Wystarczy, że zobaczysz moją prezkę, to mniej więcej zobaczysz na co mnie stać :D Jednak to nie wszystko. Jeżeli jednak uporządkuje swoje sprawy prywatne to może napiszę :)

Opublikowano

Okej, rozumiem. Każdy ma swoje sprawy prywatne, problemy itd. To zrozumiałe. ;-)

Jeśli chodzi o prezentacje, to będzie również naprawdę dobra prezentacja VIDEO, gdzie będzie wszystko jeszcze lepiej opisane. ;)

o5qcy9.png
Opublikowano

Okej, rozumiem. Każdy ma swoje sprawy prywatne, problemy itd. To zrozumiałe. ;-)

Jeśli chodzi o prezentacje, to będzie również naprawdę dobra prezentacja VIDEO, gdzie będzie wszystko jeszcze lepiej opisane. ;)

W takim razie czekam. Mam nadzieje, że nie będzie dzieciarni w ekipie.

Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Serwer długo nie wytrzyma z Avaterysem w ekipie, on nie nadaje się do współpracy, przyczepia się o to, że nie pozwala się mu uczestniczyć w innych serwerach [czyli nie ma zamiaru się poświecić pod 1 projekt], jak ze mną robił serwer, to go po 3 dniach rozwalił, zachowanie godne 15-letniego dziecka.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Zapewniam, że każdy w naszej ekipie jest doświadczony, oraz dojrzały.

To, jaka jest administracja świadczy o całym serwerze, to z nas mają brać przykład gracze, więc jest to jasne, że musimy zachowywać się jak najdojrzalej, a różnego typu dziwne sceny nie mogą mieć miejsca, na tak dużym projekcie. :-)

Pozdrawiam.

@Piranessi:

Wróć do przedszkola i spójrz prawdzie w oczy. Twój MineGrawd podupada, nie ma tam kompletnie nic autorskiego, wyróżniającego się spośród innych serwerów. Twój serwer istnieje ponad rok, lub nawet więcej a gra tam zaledwie 200-300 osób. Pamiętajmy o tym, że nie jest to jeden, a kilka serwerów, czyli poniekąd sieć. ;)

Prosisz się o reklamy, YouTuberów w zamian za rangę na serwerze, nie wierzę, że przez rok na takim serwerze nie zarobiłeś tyle, aby wykupić reklamy takie, że miałbyś 1000 graczy online, ale wracając do xMiners...

To Ty zachowujesz się jak skończony dzieciak. Nie tylko mnie oszukałeś, a wiele innych osób proponując im niesamowite warunki wspólpracy, każdy wie jaki jesteś.

Nie rozwaliłem niczego bez powodu. Zabrałem to co moje, czyli mapę, bo wiedziałem jak będzie, więc skończ pieprzyć.

~ Avaterys.

o5qcy9.png
Opublikowano

@up, nie obronisz się atakując, nie masz tyle siły przebicia... to było żartem, a tak szczerze.. nie jesteś na tyle mądry, żeby mnie przegadać, nie wiem czy ty jesteś Avaterys, czy nie, jeżeli nie, to zobaczysz o czym mówię, pozdrawiam ;d

Opublikowano

Czy ja Cię próbuję "przegadać"?

Napisałem prawdę o Tobie, wiesz jak było i nadal jest. Robisz się uczciwy, a już wiele osób oszukałeś. ;)

Nie jest to miejsce na takie kłótnie jak już pisałem, więc skończmy ten temat.

Chcesz podyskutować? Mojego Skype'a znasz. ;)

o5qcy9.png
Opublikowano

@Offtopic

,,# Każdy nieuzasadniony hejt w tym temacie będzie odpowiednio karany jako spam.

# Nie jest to miejsce, ani czas na takie kłótnie. ''

A więc --,--

@topic Dawaj. Kombinujcie juz tego ts3 :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

@MazQuick:
Serwer TeamSpeak 3 zostanie uruchomiony prawdopodobnie jutro, najpóźniej pojutrze! ;-)

Nie będzie to tylko TS3 dla naszego serwera, ale dla wszystkich graczy Minecraft, całej naszej społeczności... ;)

Adres zostanie podany wkrótce.

o5qcy9.png
Opublikowano

@Zakos, napisałeś, że wiele osób oszukałem, nie byłbym tego taki pewien, jeżeli uważasz, że jeżeli mi rozwaliłeś serwer, to Cię oszukałem, to polecam iść do psychologa -.-

Opublikowano

Piranessi: Każdy Twój następny post nie nawiązujący do tematu serwera będzie raportowany...

Nie róbmy syfu w temacie, ja w Twoich prezentacjach też nie spamuję. Nie wchodźmy sobie w drogę, miej swój MineGrawd, ja swój xMiners, nie widzę problemu.

Po co robić problemy tam gdzie ich nie ma...

@EDIT: Rozpoczęliśmy na poważnie prace nad mapą, wszystkie UPDATE'y będą się pojawiać w temacie. ;)

o5qcy9.png
Opublikowano

Odświeżam. ;)

Właśnie wróciłem, byłem poza domem cały dzień, ale dalej kontynuujemy prace. ;-)

Mamy mnóstwo pomysłów, które będziemy realizować. Oprócz samego serwera xMiners.pl stworzymy wiele innych działalności m.in.:

- Portal o Minecraft z NEWS'ami ze świata gry,

- Forum o Minecraft na oryginalnym skrypcie IP.Board,

- Serwer TeamSpeak 3 dla wszystkich graczy Minecraft, nie tylko naszego serwera,

- Sklep z koszulkami serwerowymi, oraz z tematyką Minecraft.

Podsumowując wiele działalności dla całej społeczności Minecraft. ;)

~ Avaterys.

I jak? Podobają się pomysły? Nie chcemy naszej działalności zakończyć tylko na serwerze, a pomóc całej społeczności Minecraft! ;)

o5qcy9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...