Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Team na rankedach

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem. Dzisiaj gralem to mialem dosyc dobry team tylko Lee mial 2/14 a Kayle 1/11. Ja oczywiscie bylem dobry, a mam pytanie dlaczego mi takich noobów dobiera? Dlaczego nie moge spokojnie z brązu 1 wyjść?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

To ze masz staty dobre nie oznacza ze jestem dobrym graczem... jezeli takie przegrane zdazaja ci sie raz na 2 gry to oznacza ze nie jestes gotowy by wejsc do wyzszej ligi/dywizji...

Zapewne flamujesz i nie pomagasz innym liniom, jezeli chcesz byc dobrym graczem to musi sie to zmienic :P

Opublikowano

Jak nie potrafisz wyjśc z brązu to równie dobrze możesz przestac grac po pewnie jestes gównem.

pozdro

Opublikowano

Z takim teamem też się da wygrać,raz Ci się trafia noob team,a raz im się trafiają nooby.Musisz po prostu liczyć na farta,albo konkretnie carrować wojny.

Opublikowano

Wiem. Dzisiaj gralem to mialem dosyc dobry team tylko Lee mial 2/14 a Kayle 1/11. Ja oczywiscie bylem dobry, a mam pytanie dlaczego mi takich noobów dobiera? Dlaczego nie moge spokojnie z brązu 1 wyjść?

Podaj swój nick, zobaczymy jak dobrym graczem jesteś.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Wy tak hejtujecie go...

Ja przed chwila mialem mecz 12 minutowy, rengar 2/11 lux 0/8 fizz 2/9.

Jak tu wygrać?

Dodam że normalnie nie było flejmu, nie było kłotni w lobby.

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...