Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany w dywizjach Sezon 4

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przeczytałem i jestem zadowolony nie będzie więcej boostingu i trolli ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mam to w dupie teraz gdy ktoś jest boostwany i siedzi na np. Plat 5 to gra z silverami i ma ciągle 0 LP więc nie rozumiem w czym problem. I nie mam bólu dupy o to że ma ramkę ja bym się wstydził grać jak gówno mając diamentową/platynową ramkę...

Opublikowano

Niby fajnie, ale nie chce mi się wierzyć, że trolli i tak nie spotkam na tyle, żeby i mnie nie spadła liga.

Mnie ogólnie się to nie podoba.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Mi się nie podoba.

Mogliby zrobić chociaż, aby najwyższa osiągnięta dywizja była pokazywana na profilu, a pod nią aktualna.

I miałbyś np. najwyższy diament, za który dostałbyś nagrodę, ale byłbyś aktualnie w platynie.

Opublikowano

Mi się nie podoba.

Mogliby zrobić chociaż, aby najwyższa osiągnięta dywizja była pokazywana na profilu, a pod nią aktualna.

I miałbyś np. najwyższy diament, za który dostałbyś nagrodę, ale byłbyś aktualnie w platynie.

Boisz się, że spadniesz? :D

@t

Nareszcie to zrobili. W sumie mogli tak zrobić na początku sezonu 3, a nie czekać do 4.

Wielki + dla Riotu.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie ogarniam tego waszego płaczu. Jak dobrze wiemy dobiera nam przeciwników na podstawie mmr, nie dywizji, w czym problem? To, że ktoś kogoś wyboostował? Niby się skończy? Chodzi o to, że graliście z "trollami z silver/gold/plat V?" Jeżeli tak, to macie mmr na ich poziomie, ktoś kto siedzi w G5 nie gra z Goldami przegrywając cały czas

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Zmiana na +. Tak jak Riot piszę mniej trolli itd.. ale czasami mam takie dni, że nie wygram żadnego meczu sam nie wiem dlaczego i się troszkę boję. Chociaż w V jest tylko po przejściu z jedynki :D

Nie ogarniam tego waszego płaczu. Jak dobrze wiemy dobiera nam przeciwników na podstawie mmr, nie dywizji, w czym problem? To, że ktoś kogoś wyboostował? Niby się skończy? Chodzi o to, że graliście z "trollami z silver/gold/plat V?" Jeżeli tak, to macie mmr na ich poziomie, ktoś kto siedzi w G5 nie gra z Goldami przegrywając cały czas

Pytanie: Brąz został zboostowany do Golda V. Zaczyna grać rankedy ze swoim brązowym skillem jego mmr jest brązu czy Golda?

Opublikowano

Wspaniale! Będzie można sie wybić dalej wkońcu. Tylko teraz nasuwa sie pytanie czy bedzie podzial ligowy na jakies podligi tak jak od srebra odchodzi kreska ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Bardzo dobrze, szczególnie jak trafię na trolli gdy wejdę do nowej dywizji. Na pewno będę się cieszył, że spadłem.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Zmiana na +. Tak jak Riot piszę mniej trolli itd.. ale czasami mam takie dni, że nie wygram żadnego meczu sam nie wiem dlaczego i się troszkę boję. Chociaż w V jest tylko po przejściu z jedynki :D

Pytanie: Brąz został zboostowany do Golda V. Zaczyna grać rankedy ze swoim brązowym skillem jego mmr jest brązu czy Golda?

Więc twierdzisz, że przywrócenie spadku golda wyeliminuje boosterów? Nie sądzę. Typ wyboostowany z brązu do golda spadnie z powrotem do brązu, ot filozofia

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Wg mnie powinni tylko trolle spadać. I spadek za reporty (słuszne) i żeby ciężej się spadało. Bo ktoś ma zły dzień lub trolla w teamie i spada przez takie coś, a to już za fajne nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...