Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M145 pustynny

malutki32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukalem odpowiedzi na moje pytania ale nie mogłem nigdzie znaleść

Czy wersja pustynna M145 można wylosować dla inżyniera oraz co łatwiej zdobyć dożywotnio zwykłe M145 czy pustynne?

Pozdrawiam

88bd0fe8.png

Opublikowano

Dla inżyniera nie ma pustynnego M145 ponieważ jego "unikatowym" celownikiem jest pustynny holo. M145 jest u szturmowca i chyba (ale nie jestem pewien) u medyka.

Opublikowano

Pustynny jest dla szturmana i medyka.

Zwykły m145 dla każdej klasy. Ja polecam na mechaniku grać reddotem bo nie ma pm'y nie są stworzone na dalekie odległości (no może g53)

Opublikowano

@up, mp5 z m145 też daje rade, lepiej się gra niż z red dot :D

Gorzej ;) ale kwestia gustu. Gram od poczatku mp5 z red dotem i dla mnie:

1. Nie ma lepszej broni na mechanika

2. Nie ma lepszej kombinacji jaka obecnie mam. Choc jak dobije lvl to musze zmienic piranhie na vipery.

Opublikowano

No i xm8c :D też dobrze sobie radzi na duże odległości

Szturm i medyk mają tylko pustynne m145 a mechanik nie bo ma pustynny holo który się naprawde świetnie czasem sprawdza

xxx

Opublikowano

Każdy ma swoje upodobania, xm8c jest przejściowe od hkacza. O gustach się nie dysktuje ludziki.

Opublikowano

Skipper, weź nie podniecaj się tym xm8c, jest dobry, ale daleeko mu do mp5, czy g53 :D

A ty proszę nie podniecaj się mp5 i g53.

Zapewne zrobiłeś prebuy na oba te karabinki, wychwalasz jakie są super a nie grałeś innymi.

Do tych "fajnych" trzeba dodać ump45 który jest bdb dla mnie, uzi i pp-19

Opublikowano

@up nie nie zrobiłem prebuy g53, no mp5 kupiłem z pakietem celnego, może ty byś nie kupił co? Nie wychwalam ich, , sam większość czasu gram xm8c, i wie co to za broń, nie ma co się nią jarać, wole mp7 :D

PS nie jestem jakimś debilem który myśli, że jak ma mp5/g53/as-val to jest pro i wgl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...