Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu tyle hackow..

kowalsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. Stracilem 3 snajpy (AW MAGNUM) w ciagu 2dni. Przez co? Kruger.. Uleczylem sie medkitem ale i tak padlem.. Czemu teraz na kazdym serverze jest aimer? Czy jest jakis free hack czy wszyscy teraz cisna na ILiku?..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tak samo , przeczołgałem się koło muru koło Campos City , nie możliwe było to że ktoś mnie zauważył , prawdopodobnie miał espa , i zabił mnie chyba z 2 konca miasta 1 strzalem w głowę (co było dziwne bo byłem za murem)

95960480783902571221.jpg

Rekrut
Opublikowano

Niestety najczęściej młodzi gracze tak się bawią albo ci którzy nie potrafią grać bez wspomagaczy dlatego wole grać na ps3 bo chociaż tam jest mało graczy ...

Opublikowano

Niestety najczęściej młodzi gracze tak się bawią albo ci którzy nie potrafią grać bez wspomagaczy dlatego wole grać na ps3 bo chociaż tam jest mało graczy ...

albo ja coś nie wiem albo na PS3 nie ma tej gry wydanej ? ;d

@top

Dziwne jakoś w ostatnich czasach jakoś ani razu mnie żaden aimer nie zajebał o.O

prędzej ja zabijam, innych(biegam prawie wszędzie :D) i nie zdarzyło mi się takie coś wgl :D

Btw. gdzie ty znalazłeś niby AW magnum ? i czy leżało normalnie czy z itemboxa ?

Opublikowano

Czemu... czemu... czemu. Nie wiem czy takie tematy powinny się znaleźć na forum o cheatach, ale cóż. Nie zabraniam dyskusji. Jeden post typu "Hackerzy to idioci" itp, to temat wyląduje w koszu.

Opublikowano

albo ja coś nie wiem albo na PS3 nie ma tej gry wydanej ? ;d

@top

Dziwne jakoś w ostatnich czasach jakoś ani razu mnie żaden aimer nie zajebał o.O

prędzej ja zabijam, innych(biegam prawie wszędzie :D) i nie zdarzyło mi się takie coś wgl :D

Btw. gdzie ty znalazłeś niby AW magnum ? i czy leżało normalnie czy z itemboxa ?

Ziomeczku Drogi. Znalazlem ogl (15) aw magnum przed je**nym patchem z attachmentami w item boxach :) A teraz 1 tylko na campos bridgu..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiecie co wam powiem? Zastanówcie się czy to na pewno cheaty, niektórzy nie potrafią się pogodzić z tym że ktoś był lepszy, sory, taka prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...