Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] RP i Legendarny Skin

Quanros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Jako, że zaniedługo uzbiera mi sie na 9300 RP to chciałbym się was zapytać czy opłaca się kupować Udyr'a Strażnika Przodków za 3250 RP ?

(Dla wszystkich którzy chcą pisać komentarze, że "nie mam co z kasą robić, zamiast wydawać na gre można na coś innego" Prosze o zachowanie tego dla siebie :) )

Możliwe w ogóle jest aby ta skórka była na przecenie ?

Opublikowano

Witam serdecznie !

Jako, że zaniedługo uzbiera mi sie na 9300 RP to chciałbym się was zapytać czy opłaca się kupować Udyr'a Strażnika Przodków za 3250 RP ?

(Dla wszystkich którzy chcą pisać komentarze, że "nie mam co z kasą robić, zamiast wydawać na gre można na coś innego" Prosze o zachowanie tego dla siebie :) )

Możliwe w ogóle jest aby ta skórka była na przecenie ?

Skórka na przecenie - nie. Była przez pewien okres, teraz jest legendarna.

Opłaca się, dostajesz efekty w grze, 4 awatary oraz tło na profilu możesz zmienić. Polecam :)

8372383248.png
Opublikowano

Nie wiem czy możliwe...nie widziałem do Eza jeszcze w przecenie to tym bardziej do Udyra nie zobaczymy...

A co do tego czy tą skórkę kupić...ja osobiście polecam bo zajebiście wszystko zmienia prócz ikonek (Chyba bo kupiłem Udyrka wraz ze skórką to nie wiem jakie ikonki na standard są)

Ogólnie super wygląda ta skórka i KiD'y boją się Udyrka w tym Skinie bo przeważnie ogarnia i to jest ten ból na start i chaos ^^

Opublikowano

Dziękuje wam bardzo :D

No to Kupie ją bo w sumie Udyr to moja postać na której Rankedy sie wygrywa :D

Co do tych dodatków, też brzmią super :D

Jakie jeszcze polecacie Legendarne skórki ?

Opublikowano

Mogę się prawie założyć, że kiedyś będzie, ale to może kilka lat potrwać:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ezreal i Udyr to skiny ultimate, nie legendary.

Jeśli chodzi o legendary, to piękna jest Kayle (mam ją i uwielbiam patrzeć na nią z tym skinem) oraz Zombie Brand, który będzie dostępny wkrótce na określony czas i jest to skin, którego prawdopodobnie już nigdy więcej nie będzie w store.

Opublikowano

Ezreal i Udyr to skiny ultimate, nie legendary.

Jeśli chodzi o legendary, to piękna jest Kayle (mam ją i uwielbiam patrzeć na nią z tym skinem) oraz Zombie Brand, który będzie dostępny wkrótce na określony czas i jest to skin, którego prawdopodobnie już nigdy więcej nie będzie w store.

Ale masz fetysz hahah xD

Jeśli umiesz grać Udyrem i lubisz go to polecam go kupić, fajny skin. Dużo bajerów

Inne skiny polecam Zombi Branda, będzie na sprzedaż w okolicach Haloween za 1850 RP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...