Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę tutaj ponieważ poszukuję technika na projekt który powstaje. Głównym zadaniem owej osoby miałoby być zabezpieczanie plików serwerownych przed różnymi zagrożeniami a także pobocznie pomoc w odbugowywaniu. Zainteresowanych Proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam

Opublikowano

Opisz się trochę bardziej. Co dokładnie oferujesz. Przedstaw co to za serwer. Ciężko będzie ci kogoś znaleźć. ;)

Tak więc zamierzam zrobić serwer medium/hard, max lvl 110. Co do innych elementów to:

-ulepszacze: tylko perły oraz małże z wyjątkiem nowych zbroji, biżuteri i broni tam są ulepszacze dostępne z różnych mobów.

-skille: od M1 do G1 czytamy ku(a raczej instrukcje) które dropią z każdego metina w dużych ilościach(3,4,5 sztuk). Od G1 do P to tradycyjnie kamykiem który już można kupić u NPC

-nowe eq: tradycyjnie bojowy>syrek oraz jest jeszcze miecz do expa robiony z truty i innych na 75. Biżuteria z PL. Zbroja również jak na pl ale można jeszcze wydropić hwanga(drop w dc oraz z smoka)

-mapki: Diabelskie Katakumby, Komnata Baronówny, Komnata Smoka, Mapa do expa jak i dropu od 100, zamierzam też zrobić taką jakby kolejną mapke typu Komnata Smoka dostępna z mapki na 100lvl.

-metiny:niepotrzebne itemy typu bronie na 25 40 itp zostały usunięte, oczywiście broni 65 i stalek nie usuwałem więc cały czas dropią. Z każdego metina możemy otrzymać Szkatułke która zawiera dłonie krytyka/przebicia, obrony boga smoków i te inne oraz wykrywacz kamieni Metin. Dodatkowo można zdobyć Świadectwa Wierzchowców które działają troche inaczej niż na PL, klikamy na nie PPM i mamy do wyboru 4 bonusy, po wybraniu otrzymujemy pieczęć na 2h i w zasadzie tyle. z metinów 95 105 oraz 110 możemy zdobyć stalki+7, perły, kd+5, pd oraz rękawice na(3h), jest także bardzo mała szansa że dropnie wam rękawica bądź pd na 10h ale to naprawde trudno.

-system energi: według mnie jest to zupełnie niepasujące do metina

-system kostiumów:jest

-system petów:jest

-system Wierzchowców:jest

Co do wynagrodzenia to oferuję:

-% z IS

-Range w grze

Myśle że opisałem wszystko.

PS. sorry za taką budowe zdań ale pisałem na szybko.

Opublikowano

"Głównym zadaniem owej osoby miałoby być zabezpieczanie plików serwerownych przed różnymi zabezpieczeniami"

Tak dokładniej o co chodzi?

to jest tak. Zabezpieczenie plików przed zabezpieczeniem który uniemożliwia rozpakowanie pliku co daje podwójne zabezpieczenie przez podwójnie zabezpieczonym plikiem xD coś takiego o_O

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

to jest tak. Zabezpieczenie plików przed zabezpieczeniem który uniemożliwia rozpakowanie pliku co daje podwójne zabezpieczenie przez podwójnie zabezpieczonym plikiem xD coś takiego o_O

Fascynujące, aż się poczułem laikiem przez chwilę.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...