Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer nie widzi karty graficznej .

erykswa

Pytanie

Opublikowano

Witam . mam problem z kartą graficzną mianowicie Komputer--->właściwości--->menadzer urządzeń----> karty graficzne tam jest nazwa mojej karty i zółty trójkąt obok nazwy . Karta GIGABYTE GV-RX26P512H . Windows Vista 32bit . Prosze o szybkie odpowiedzi dam lajki ^^

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest twoja karta graficzna. Poszukaj se sterowników do tej karty i będzie Ci ją wykrywać -.-. Rusz mózgiem.

sciągają się jeżeli bd działać dam ci 10 lajków ;>

Opublikowano

Pobierz Driver Easy i tam pobierz stery do karty

Sryyyy.....

Podaj model i moc zasilacza

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

właśnie jeszcze 2 do pobrania mi zostały . reszte poinstalowałem i nadal nic zobaczymy jak pobiorą się jeszcze te 2 .

Sryyyy.....

Podaj model i moc zasilacza

a gdzie można to sprawdzić ? można jakoś przez komputer ? wiem zadaje pewnie idi

otyczne pytania

właśnie jeszcze 2 do pobrania mi zostały . reszte poinstalowałem i nadal nic zobaczymy jak pobiorą się jeszcze te 2 .

a gdzie można to sprawdzić ? można jakoś przez komputer ? wiem zadaje pewnie idi

otyczne pytania

db juz wiem . Foxconn 285W max

Opublikowano

pod radiatorem , zaraz koło slotu . nie widzisz skoro nawet nie zdemontowałeś karty

sterowniki ati do radeonów powinny pasować

GIGABYTE GV-RX26P512H

pod radiatorem , zaraz koło slotu . nie widzisz skoro nawet nie zdemontowałeś karty

GIGABYTE GV-RX26P512H

Opublikowano

zainstaluj sterowniki do płytyt głównej, pewnie i do grafiki tam sa

nie mów że nic nie pisze na płycie bo na 100% jest model płyty napisany, odczytaj go i użyj google

na karcie pisze tylko gigabyte podspodem na wierzchu są tylko jakieś cyfry . nie widze żadnej nazwy

na karcie pisze tylko gigabyte podspodem na wierzchu są tylko jakieś cyfry . nie widze żadnej nazwy

model karty to ASUS

Opublikowano

db j a wyłączam kompa odręce to i napisze jak spisze model

Opublikowano

A pamiętasz w jakie grałeś gry i na jakich ustawieniach ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

db j a wyłączam kompa odręce to i napisze jak spisze model

GIGABYTE GV-RX26P512H

GV-RX26P512H GIGABYTE

Radeon HD 2600 Pro

Napisz dokładniej o co ci chodzi ? to sterownik czy co ? xD

Opublikowano

A pamiętasz w jakie grałeś gry i na jakich ustawieniach ?

Crossfire , Metin2 , Mount&Blade , minecraft i wiele innych ... problemu nie było a grałem na ustawieniach domyślnych nic nie kombinowałem .

Opublikowano

to rusz dupsko na stronę gigabyte , nie wiesz jaka to masz gigabyte.pl i sobie poszukaj jak odczytać model

w sumie to takie proste bo na płycie PISZE DUŻYMI LITERAMI NA PŁYCIE zaraz pod napisem GIGABYTE od liter GA-

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na karcie graicznej jest numer modelu, nie w systemie. Zazwyczaj nad zlaczem PCI-E.

na karcie gigabyte powienien numer modelu zaczynać się od GA- i potem numer ale ja czegoś takiego nie mam . karta graficzna jak jest wpięta to z boku po prawej pisze asus a na karcie gigabyte ... numeru żadnego nie ma a jak są to :0H1780 01967 ,SN082751071928 ,D33006

Dodam jeszcze gdy wchodze w komputer , właściwości , menadzer urządzen , karty graficzne , klikam prawym na standardowa karta graficzna VGA klikam właściwości pisze nie można uruchomić tego urządzenia (kod 10)

Opublikowano

Pokaż jak wygląda ta karta.

poczekaj musze znaleźć podobną na allegro

Pokaż jak wygląda ta karta

gabyte&gs_l=img.3..0l2j0i24l8.569.6262.0.6367.24.24.0.0.0.0.215.2381.13j9j1.23.0.ekp%2Ckpns%3D1000.1..0...1.1.29.img..6.18.1503.o-gMblFtdDk#facrc=_&imgdii=_&imgrc=sxlaNt5-heOzsM%3A%3BLrPzwqeh9gSN1M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg05.tablica.pl%252Fimages_tablicapl%252F79989967_2_644x461_karta-graficzna

>

https://www.google.pl/search?newwindow=1&hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=634&q=karta+graficzna+gigabyte&oq=karta+graficzna+gigabyte&gs_l=img.3..0l2j0i24l8.2657.6070.0.6212.24.16.0.0.0.0.447.3405.1j2j5j2j3.13.0.ekp%2Ckpns%3D1000.1..0...1.1.29.img..20.4.797.vIgGg-m0SAY#facrc=_&imgdii=_&imgrc=sxlaNt5-heOzsM%3A%3BLrPzwqeh9gSN1M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg05.tablica.pl%252Fimages_tablicapl%252F79989967_2_644x461_karta-graficzna-gigabyte-x1650-pci-e-256mb-zdjecia.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftablica.pl%252Foferta%252Fkarta-graficzna-gigabyte-x1650-pci-e-256mb-ID2XFqR.html%3B615%3B461

Opublikowano

człowieku !! ASUS czy GIGABYTE !? zdecyduj się

zawsze na każdym urządzeniu pisze nazwa modelu a ty jak widać nie odróżniasz karty graficznej od płyty głównej

GV-R485ZL-512H albo podobne, wyciąg kartę pod radiatorkiem pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to rusz dupsko na stronę gigabyte , nie wiesz jaka to masz gigabyte.pl i sobie poszukaj jak odczytać model

w sumie to takie proste bo na płycie PISZE DUŻYMI LITERAMI NA PŁYCIE zaraz pod napisem GIGABYTE od liter GA-

wchodze w komputer--->właściwości--->menadzer urządzen---->karty graficzne i pisze standardowa karta graficzna VGA

Opublikowano

zainstaluj sterowniki do płytyt głównej, pewnie i do grafiki tam sa

nie mów że nic nie pisze na płycie bo na 100% jest model płyty napisany, odczytaj go i użyj google

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Witam . mam problem z kartą graficzną mianowicie Komputer--->właściwości--->menadzer urządzeń----> karty graficzne tam jest nazwa mojej karty i zółty trójkąt obok nazwy . Karta GIGABYTE GV-RX26P512H . Windows Vista 32bit . Prosze o szybkie odpowiedzi dam lajki ^^

Temat do zamknięcia problem rozwiązany !

Opublikowano

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Vista ehh.

Jaka jest to karta? Oraz podaj model moc zasilacza.

właśnie mam problem z nazwą karty ponieważ nie ma naklejki z nazwą karty na niej . przy instalowaniu visty nie odłączałem nic wcześniej ani z zasilacza ani nic z kompa nie odpinałem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...