Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Items.bin

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnimi czasy bawię się w "items.bin" dodałem sobie do "ballistick knife" 800 ammo i 10 magazynków i do "ak47 duble" 200 ammo i 10 magazynków.. ale problem jest taki, jak dodałem ammo i magazynki do "famas" i "m4a1" to bronie nie zadają damage.

Bardzo proszę o pomoc! ;)

Opublikowano

Po prostu przesadziles z ich liczba. Zmniejsz i sprawdz. Pamietaj tez zeby nie zwiekszac dmg broni bo po 1 jest ona i tak ustawiona w bazie i jej nie zmienisz a po drugie jesli dasz za duzo to bron tez nie bedzie zadawala dmg. Zmniejsz magazynki i zobacz. Najlepiej do normalnej wartosci i skacz co 2-3 i zobaczysz w ktorym momencie przestanie dzialac.

Opublikowano

Zaraz sprawdzę i dam edit ;) za pierwszym razem dałem do famasa 35 ammo i 10 magazynków zmniejszę do 7 i zobaczę :).

@edit

wszystko ładnie pięknie smiga!!:D dzięki! wielkie "lubie to!" ;)

Opublikowano

Tak i nie... ;)

Nexon'owski WarRock jak dobrze pamiętam "wyrzuci" ci podczas uruchamiania gry błąd związany z CRC (jest ono zablokowane).

Natomiast, jeżeli chodzi o prywatne serwery... Część z nich nie posiada owych zabezpieczeń i można edytować sobie items.bin jak się tylko żywnie podoba.

Tak, btw... Ten temat wydaje mi się, że można już zamknąć gdyż problem został rozwiązany.

Opublikowano

Na Nexonie mozna sie bawic z tym plikiem jesli ma sie bypass CRC. W przeciwnym wypadku blad. Do tego jest to ograniczone bo mimo dodania broni do sklepu nie da sie ich kupic poniewaz to tez jest zablokowane. Mozna edytowac tylko odrzut i celnosc broni bo damage rowniez jest ustawione w bazie i nic nie daje to ze zmieni sie na wieksze. + taka jak up. Prywatne serwery w znacznej czesci nie sa zabezpieczone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...