Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Automatyczne zarobki z serwera płatnością sms

kacperqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tu kacper . Posiadam bardzo fajny serwer pvp . Bardzo szybko się on rozwija a vipy są kupoane z prędkością światła :D . Mam pytanie a mianowicie czy jest opcja automatycznych zarobków za sms wysłanych przez ludzi oraz żeby działo się to bez mojej ingerencji . Wiem że tak się da bo widziałem to na wielu serwerach . Np : wyślij sms na nr.55555 o treści : vip14d.NICK. Ta osoba automatycznie dostanie vipa na 14 dni a ja dostane kase . Streszczając : chciałbym zarabiać automatycznie przez to że ludzie wyślą sms . Mam konto PayPal . za dobrą odpowieź dam vipa na serwerze za darmo oraz cenne itemki . Może jest na to plugin ?

Opublikowano

z tego co wiem niektóre serwerownie oferują wbudowane item shopy

@up byłeś pierwszy xD

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ludzie ! nie chodzi mi o itemshop ! ja chciałbym zpieniężyć te pieniądze .

mam server craftserve ale tam nie można na konto bankowe kasy zebrać

Opublikowano

Musisz założyć konto na serwisie z płatnościami sms np HomePay , ProfitSMS , DotPay . Pod dwa pierwsze jest itemshop by dramo a pod trzeci to nie wiem musisz poszukać.
Na każdym z tych serwisów zakładasz usługe Premium SmS , gdy ktoś wyśle sms kasa pójdzie do twojego portfela , a potem możesz przelać do banku , natomiast może po kontakcie przeleją ci pieniądze na paypal.

A i jeszcze kasę zarobioną możesz przesłać na konto bankowe potem na craftserve :)

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...