Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Przy włączaniu gry ona zwija mi się do paska , pomocy

Angelina91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio z Combat Arms dzieję mi się coś nie dobrego .

Po odpaleniu gry , ona automatycznie zwija mi sie do paska . Wiec z powrotem klikam na Combata ,który mi się zwinął ,a następnie pojawia się czarny ekran i znowu zwija .

Problem jest na tyle dziwny ,że tak po 20-30 kliknięciem zadziała . Ale to jest nudne i monotonne. Licze na waszą pomoc .

Angelina_Jolie_banner_by_xonyx.png

Opublikowano

Masz orginalną wersje windowsa? Tez mam taki problem, poniewaz mam CRACKA windowsa <; , i gra mi sie minimalizuje, lecz ja nie musze tyle razy kilkać.

Jak pomoge to porucham?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Masz orginalną wersje windowsa? Tez mam taki problem, poniewaz mam CRACKA windowsa <; , i gra mi sie minimalizuje, lecz ja nie musze tyle razy kilkać.

Jak pomoge to porucham?

eZioch jestes za mlody i masz za malego zeby zadowolic inne :D A tak na serio to ciekawe kto to zauwazył oprócz mnie xD (:

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Paróweczka , powiem Ci szczerze ,że nie pomyślałam o tym . Zainstaluje jeszcze raz i dam Edita czy dalej tak mam .

P.S.

@dawid45o na szczęście nie zauważyłam tego i moim zdaniem takie zachowanie jest godne poniżenia .

Opublikowano

Być może jakiś program , ale cholera nie mam pojęcia który . Antyvirusa wyłączam zawsze przed uruchomieniem gry . Możliwe jest ,żeby blokowało mi gre przez CCleaner ?

Opublikowano

Być może jakiś program , ale cholera nie mam pojęcia który . Antyvirusa wyłączam zawsze przed uruchomieniem gry . Możliwe jest ,żeby blokowało mi gre przez CCleaner ?

CCleaner? Nie to nie możliwe. Wyłącz zapory dodatkowo.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak wyłączyć te zapory ? Bo nie wiem nawet co to jest i gdzie :x

Panel sterowania>System i zabezpieczenia>Zapora systemu windows>Włącz lub wyłącz zaporę windows.

I dajesz wszystko na wyłączone

1382375278-U683421.jpg

674071459604241683421.gif

Opublikowano

odpal ca jak będzie w pasku daj ssa procesów w menadżerze urządzen ctrl+alt+delete nie zapomnij kliknac pokaz procesy wszystkich użytkowników

Jestę Parówkę

Opublikowano

Był skanowany kilka miesięcy temu , jednak nie ja to robiłam . Skoro o tym wspominasz to zapewne jest ważne , ale ja nawet nie wiem jak zrobić skanowanie i czemu to służy . Przepraszam ,że taka zielona jestem i pewnie chciałbyś zamknąć temat i mieć święty spokój ,ale naprawdę chcę ,,zdrowego CA" .

Opublikowano

Zrobiłam skan , znalazło mi 10 ,,zarażonych plików" usunełam je ,a następnie użyłam CCleanera i CA pięknie, ładnie odpala .

Dziękuje wam chłopaki za pomoc , wielki buziak dla was ;*

Opublikowano

Tez tak miale robile tak gdy wlaczalem ca zwijal sie to wylaczam koompa i wlaczam po czym ca dziala z 5dni i znowu sie zwija i tak robile ale i puzniej naprawil mi sie ten problem i wszystko juz dziala

Robiac skanowanie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...