Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban z Fifa 13 na 14.

ahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przechodzi ban z fifa 13 na 14 bo slyszalem ze nie bo funkcje w Fifa 13 sa tylko zablokowane.I powiedzcie mi mam problem wejsc do Fut 14.Wchodze do gry i biore Ultimate team to pisze wczytywanie i po 3 sekundach pisze Podczas nawiazywania polaczenia... itp.Pomozcie.......

Opublikowano

Aha.A powiedz mi jeszcze na przyklad bo nie moge wejsc w app i w grze to moze to byc przez net albo przez EA?I czy znasz strone live chat do fify?

Opublikowano

Aha.A powiedz mi jeszcze na przyklad bo nie moge wejsc w app i w grze to moze to byc przez net albo przez EA?I czy znasz strone live chat do fify?

Może być to spowodowane blokadą połączenia przez firewall, ale nie musi. Możesz spróbować z wyłączonym antywirusem, oraz zaporą systemową. Live Chat z EA? O taki Ci chodzi? Jeśli tak jest on dostępny po zalogowaniu na angielskojęzycznej stronie EA .

http://www.ea.com/uk

Po zalogowaniu się w zakładkach pomocy technicznej i po wybraniu swojego problemu będziesz mógł się skontaktować przez Live Char z technikiem EA, ale wyłączenie po angielsku. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dokładnie. Kliknij na weryfikację, a następnie na powtórne wysłanie E-maila weryfikacyjnego w Origin. Następnie wejdź na skrzynkę i w wiadomości od EA otóż link weryfikacyjny. Bez tego Ci nie pomogą. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...