Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra

Vernef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem w grze.. Kupiłem nowy sprzęt (laptop), zgrałem sobie nostale z pendrive, włączam i gram. Po krótkim czasie złapałem lekkiego laga i po tym lagu, moja postać tak jakby nie reagowała na moje polecania, lecz widziałem jak koło mnie ludzie biegają, jak na bb loot koło mnie zbierają, petami moge się poruszać lecz postacią nie. Taki "lag" trwa 5minut i mnie samo wylogowuje.. Chciałbym podkreślić , że komputer jest w 100% sprawny, a nostale ściągałem od nowa i nic nie pomogło, zmieniałem z DirectX na OpenGL, też nic nie pomogło. Ustawiłem na windows 8 zgodność z windows XP (Service pack 3) też nie pomogło.. Na star.. tym komputerze, lecz na tym samym internecie nostale działało bez problemowo (wiadomo lag jak lag ale to od internetu, jak zlagowało to mogłem z powrotem robić wszystko w przeciwieństwie do w/w sytuacji) Jak myślicie, czy to tylko i wyłącznie wina internetu? Jak internet.. to czemu wcześniej na tamtym komputerze tak sie nie robiło (i nie robi nadal, sprawdzałem) a to jest naprawdę wkurzające co 5minut wbijać do gry , żeby paść/klikać i nic nie robić. Jeszcze dodam, że grać moge, klawiatura i myszka mi reagują (moge otworzyc czat, przejzeć go, przeczytać, napisać coś)

ale nie moge robić nic główną postacią.

Jaka jest tego przyczyna? Jeszcze raz wspomne , że ściąganie nowej wersji nic nie pomogło. Może macie jakieś swoje tricki/sztuki które by mi pomogły ? Proszę o pomoc :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...