Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ramka.

BoSm4n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko, czy wiecie może czy będzie ramka w profilu dla Golda na koniec sezonu? Bo z tego co wiem to dodali do Silva i Challengera a o Goldzie nie słyszałem.

Opublikowano

Pytanko, czy wiecie może czy będzie ramka w profilu dla Golda na koniec sezonu? Bo z tego co wiem to dodali do Silva i Challengera a o Goldzie nie słyszałem.

Każdy będzie miał obramówkę w swoim profilu. Nie będzie jedynie miał bronze.

8372383248.png
Opublikowano

Silver dostanie srebrną obramówkę, Gold dostanie złotą. Poza tym Silver dostanie zywcięskie skórki dla totemów a goldy skórki do totemów + elise ze skinem.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Jest Challanger-diamond-platyna-gold oraz silver (każda dywizja,razem z brązem dostaje avatary,z kolei challanger ma motyw na profilu,również każde drużyny wymienione dostają ramki,a co do skina do elise to gold i wzwyż)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...