Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]imetin

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się. Samo to że serwer stoi już ponad 3 lata. Ogarnięta Administracja. Na początku nie jest wcale tak ciężko spokojnie dasz radę i wybijesz się z czasem. Życzę ci serdecznie tego. Sam grałem wbiłem 240 ; )

r3ePj8E.png

Opublikowano

POwiem Ci, że serwer ogółem jest fajny ale ostatnia aktualizacja tych textur to paranoja.

Tamte dwa razy lepsze, ja nie narzekam bo gram i tak na tamtych, a widziałem co ludzie piszą.

Serwer jest na prawdę prosty, 100-ny idzie wbić w jeden dzień.

Z kasą problemu nie ma:

-do 50 możesz dropić liście (1 ok. 10 kk)

-potem możesz bawić się z małrzami (ze sklepu chyba 300.000) i dropić perły (jedna to ok. 15/20 kk)

-możesz bawić się również w drop pd (ze szkat, również ze shopa) (jedno pd to chyba ok. 50 kk)

Wbijanie levela to kwestia czasu, robisz eq pod kryta,przesz itp. i lecisz .

Pozdrawiam i powodzenia :)

P.S. ja tam mam 213 :)

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

Myślę że możesz spokojnie zaczynać tam grę.Samo to że serwer stoi już ponad 3 lata.Ogarnięta administracja.Doby system ulepszeń.Fajnie się zarabia.

Sam kiedyś tam grałem i grało się fajnie.Jak najbardziej ci polecam ten serwer.

Pozdrawiam AsPol

Opublikowano

Gram tam od samego początku i co do gry to nie narzekam.

Są i dobre rzeczy które znajdziesz na serwerze jak i złe...

Jeżeli chcesz grać w imetina na pewno jeżeli masz zamiar tam coś osiągnąć to musisz włożyć w to wiele pracy. Wiem to dobrze, ponieważ gram tam od samego początku i nadal mi się nie znudził. Do tych złych rzeczy należą... :

- Żeby uzyskać kontakt z adminem musisz czekać na ts czasami cały dzień (zdarzyło mi się to nie jeden raz).

- Bronie nie z tej planety w itemshopie... Chodzi mi o te łuki boga itd.. kosztują one powyżej 60zł (nie pamiętam dokładnie ale gdzieś koło tego) i są prawie że najlepsze na serwerze.

Jeżeli chcesz zagrać na imetinie to polecam na sam początek sure wp bądź szamana. To własnie tym postaciom najlepiej się expi... Na imetinie są takie expiowiska że musi być sura WP + szaman smok lub wojownik/ninja + szaman smok + eq które będzie Cię kosztowało siódmych potów na jego zdobycie.

Na pewno ten serwer jeszcze bardzo, bardzo długo potrzyma..

Czemu?

Ponieważ wszyscy kupują te ich masakry, pustki, łuki boga, sztylety zin... Pewnie nie zle z tego szajsu mają, wystarczy na utrzymanie serwera przez lata.

iMetin ma w sobie to coś, czego inne serwery nie mają. Musisz sam zagrać i zobaczyć czy Ci się podoba.

Tyle z mojej strony.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie polecam:

-serwer podstawiony pod IS

-Administracja to porażka

-Let's Player serwera to jakiś amator (mieli profesjonalistę to uciekł bo mu się serwer znudził)

-serwer na zasadzie ,,masz perły, masz wszystko"

-0 pomocy od GM

-administracja rzadko wchodzi na TS

Opublikowano

GM ma ci pomagać? w jaki sposób? co pewnie błagałeś o itemy i nie dostałeś biedactwo

co do serwera bardzo dobry nie jest on aż taki łatwy jaki się wydaje z PD i białym lwem przy 120+ lvl ciężej się wbija nie tak że w jeden dzień od razu wbijesz 50 lvli kolejnych ale coś kolo 12 max bo sam patrzałem

Opublikowano

witam.czy oplaca sie teraz zaczynac gre na serwerze imetin? da sie do czegos dojsc od zera?

pozdrawiam

Pewnie że się opłaca. Ciągle dodawane są nowości . Administracja ciągle wprowadza nowości i daje regularne eventy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja powiem tak, iMetin był najlepszym privem 2011 i kawałkiem 2012, mianowicie miał około 2-3k graczy, teraz najwiecej graczy to 900-800?

Dodano nie potrzebne aktualizacje broni zbroi itp, zmieniono wyglądy teraz też ja takie troche mniej przyciągające, moim zdaniem nie opłaca się teraz grać od nowa, 2 lata bym powiedział całkiem inaczej, sam 213 wbiłem surą wp który z pustakiem był kosą.

Opublikowano

Opłaca się oczywiście.

Serwer jest naprawdę rozwinięty, administracja wciąż pracuje nad nowościami.

Na Forum, uzyskasz pomoc od graczy.

W razie czego zawsze jest Team Speak.

Na Administrację najlepiej czekać godzinami wieczornymi.

Poza tym serwer jest wspaniały.

Gorąco zapraszam i polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

GM ma ci pomagać? w jaki sposób? co pewnie błagałeś o itemy i nie dostałeś biedactwo

co do serwera bardzo dobry nie jest on aż taki łatwy jaki się wydaje z PD i białym lwem przy 120+ lvl ciężej się wbija nie tak że w jeden dzień od razu wbijesz 50 lvli kolejnych ale coś kolo 12 max bo sam patrzałem

Nie, nie jestem taki jak ty. Po prostu mnie okradziono i nic z tym nie zrobił, nawet złodzieja nie szukał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...