Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! Problem Z Neo Po Wlaczeniu Silka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie duuuuzyyy problem. Wlaczam komputer, internet dziala normalnie, ale gdy odpale silkroad, zaloguje sie od razu rozlacza mi sie neostrada. Wyskakuje blad 619 - cos tam ze modem nie jest podlaczony ( oczywiscie swieca sie dalej 2 diody ) musze wtedy zrestartowac kompa, bo inaczej nie uda mi sie znowu polaczyc. Problem sie pojawia za kazdym razem gdy zaloguje sie do gry, Juz nie wiem co robic.

Zainstalowalem windowsa, w panelu sterowania poodznaczalem automatyczne wylaczenie sie sprzetu - te od zasilania. Tak samo wylaczylem to w modemie.

Jednak nic nie pomoglo i teraz juz nie wiem co robic.

Wczesniej nie mialem tego bledu zacza sie on pojawiac od niedawa, teraz nie da rady aby gra byla wlaczona przez 10 min.

Prosze o jak najszybsza pomoc.

Z gory dziekuje i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zadzwoń do nich i zapytaj :)

To wina z ich strony, w końcu jesteś ich klientem, płacisz wymagasz :)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

dzwoniłem i powiedzieli żeby powyłączać opcje automatycznego wyłączania zasilania, ze błąd 619 powinien być rozwiązany po wyłączeniu tego .

Opublikowano

Ojj też miałem tego typu problemy nawet gorsze. W moim przypadku okazało się że jest to wina infrastruktury(stare urządzenia w centrali). Ja osobiście ludziom którzy grają w silka na neo tp polecałbym aplikacje dostępową, nie emituje ona tyle błędów, szybciej łączy się z netem ;D

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Miałem dziś coś podobnego tyle że nie musiałem resetować kompa tylko za 2 razem było normalnie. A tak z ciekawości jaki masz system operacyjny?