Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Imba o streamie

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie wiem czy wiecie imba zrobił dziś streama, na temat tego co się dzieje.

Ogólnie mówił że teraz nie może streamować (jak coś już się przeprowadził [ma słit niebieskie ściany xD] ), lecz zapewnił że stream BĘDZIE, jednak nie teraz, jak już wszystko ogarnie to streamy będą codziennie po 3h ;) To tyle, dziękuje dobranoc.

b_560_95_1.png

Opublikowano

I co z tego ? Co się jakimś typkiem tak jaracie ? xD

Skoro stream będzie, to jaki problem ? Nie wytrzymacie tygodnia bez oglądania jego słabych meczy ? xD

Opublikowano

@UP dla ALL

Dla koksów z silvera , ktoś ogląda jego streamy ,bo po prostu lubią . Ja osobiście nie wiedziałem że przeprowadzke miał i nie wiedziałem czemu nie streamował ,ale już wiem i dzięki za info

kxAyLut.png

Opublikowano

Nie wiem po co ten temat.Imba raczej ma fejsbuka to możecie sobie tam wejść i zobaczyć co się dzieję a nie pchać to na mpc jako info -.-

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Zaraz temat będzie zamknięty bo powiewa spamem :)

Możecie przecież także śledzić go na FB/Twitch. Życie nie opiera się tylko na LoL'u i streamowaniu, lecz także może mieć jakieś sprawy prywatne..

8372383248.png
Opublikowano

Imba to noob. Myśli, że jest taki dobry, a niejeden silver by go pocisnął. Ciągle tylko flejmuje ^^

Gdyby go silver pocisnal to by nie miał D1 kochanie <3

Ludzie go oglądają bo jest beka , i można sie czegoś nauczyć...

A o tym wiem bo ogladalem ten stream dzisiaj , szkoda że jeszcze ta przerwa trwa ;(

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Skoro was to kurwa nie obchodzi to po co wchodzicie w ten temat? Co za ludzie ja prdl... @Topic fajnie, że będą dalej streamy gosciu jest w porządku.

Opublikowano

Dobra, to na chuj wstawiać tutaj jakiekolwiek info? Przecież można je zobaczyć na innych stronach i możecie je śledzić, prawda? Na chuj te forum? Tak naprawdę wszystko możecie znaleźć w necie, nie musicie wchodzić na to forum. Na chuj żyjecie? Mamy dużo ludzi na świecie.

@Cieszę się, że będzie streamował. Osobiście go lubię.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Czyli mogę zrobić temat "[iNFO]Dostałem Unbana" no bo przecież to forum jest no nie ?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Dzieki za info , a ludzie ktorzy placza " chuj nas to obchodzi " fajna chec nabijania postow , wchodzicie zeby napisac jak jakis gimbus , nie obchodzi to Was to zamknijcie sie i nie wchodzcie to tematu bo jakas patolke robicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...