Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Iphone 4 Czesc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno dawno temu kupiłem chinola. Iphone 4S. Działał dosyć długo i sprawnie. Nic mi w nim nie przeszkadzało. Lecz w zimie pekla mi szybka. Nie na wierzchu ale w srodku ! nie wiem jak sie ta cześć nazywa aby kupić. A tu zdj :)

1382116367-U870536.jpg

Jesli cena bedzie nieziemska kupie nowy telefon. Prosze o nazwe czesci.

dotyk, dzwieki, przycisk home, wszystko działa.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

To jest chindol ? jeśli tak to orginalnego nie wsadzisz tam ale to coś sie nazywa "LCD"

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

To jest chindol ? jeśli tak to orginalnego nie wsadzisz tam ale to coś sie nazywa "LCD"

haha

jeśli to serio chinol to jesteś idiotą bo i tak przepłaciłeś za niego, ja bym dał góra 50 zł... ale zaraz... po kiego mi chinol?

wyrzuć ten telefon, kup nowy, ORYGINALNY i tyle w tym temacie.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Lol, nie doczytalem ze to chinol - sory, ale z takim od razu na zlom i kupic jak juz chcesz iphone to orginalnego a nie chinskiego.

Co prawna w internecie znajdziesz wyswietlacze do chinslich telefonow (mozesz szukac np. na aliexpress, bo na allegro bedzie ciezko) ale watpie zeby sie polacalo, chyba ze wyswietlacz dostaniesaz za 20zl z przesyka i sam bedziesz potrafil go wymienic (w co watpie)

Opublikowano

haha

jeśli to serio chinol to jesteś idiotą bo i tak przepłaciłeś za niego, ja bym dał góra 50 zł... ale zaraz... po kiego mi chinol?

wyrzuć ten telefon, kup nowy, ORYGINALNY i tyle w tym temacie.

Czy ten tekst jest do mnie czy koło mnie ?

Ps : nie kupisz takiego ekranu .. Telefon moze posłużyć jako dysk przenośny a ty zainwestuj w oryginalny egzemplarz ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Czy ten tekst jest do mnie czy koło mnie ?

Ps : nie kupisz takiego ekranu .. Telefon moze posłużyć jako dysk przenośny a ty zainwestuj w oryginalny egzemplarz ;)

do tego typa z chinolem :))

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Japierdole ... skad kurwa wiecie ile za niego dałem ? moze kurwa dostałem. A nie kupiłem. I chuj. Pierdolicie głupoty i tyle. Zapytałem o jebaną część a wy już z chinolami jedziecie pojeby :) Tyle w tym temacie. Czesc dokupiona do zamkniecia.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Japierdole ... skad kurwa wiecie ile za niego dałem ? moze kurwa dostałem. A nie kupiłem. I chuj. Pierdolicie głupoty i tyle. Zapytałem o jebaną część a wy już z chinolami jedziecie pojeby :) Tyle w tym temacie. Czesc dokupiona do zamkniecia.

pojebem tu jesteś Ty + ew. osoba która sprawiła Ci tą zabawke

dziekuje dowidzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...