Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zima stulecia? OH COME ON!

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metrolodzy z Rosji straszą już, że szykuje się nam zima stulecia...

Eee... Ale w poprzednich latach, też o tym mówili i było tak? :P Prognozy długoterminowe sensu nie mają według mnie...

Opublikowano

Jankesi straszą globalnym ociepleniem a Ruscy mówią, że klimat się ochładza.Ja osobiście nie zauważyłem, żeby klimat w ciągu ostatnich kilku lat zaczął się jakoś zmieniać.Odkąd pamiętam, wszystkie pory roku przebiegają tak jak powinny.A domniemana zima stulecia to zmartwienie przede wszystkim dla kierowców i ludzi, którzy sporo chodzą no i super wiadomość dla gimbów, które będą się jarać, że zamkną im szkoły, ale nie wiedzą, że materiał i tak będą musieli nadrobić ostro zapierdalajac na lekcjach.Osobiście wolałbym, żeby zimy po prostu nie było.Śliskie chodniki pokryte lodem i ta brudna "ciapa" po odwilży.

Opublikowano

Wszędzie co innego mówią oni wszyscy się gówno znają na pogodzie ja nikomu na temat pogody nie wierze tylko czekam co będzie.A mocniejsza zima w tym roku była przynajmniej u mnie na lubelszczyznie jak wiater byl wielki to zaspy po 1 m były.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Również słyszałem w wiadomościach, że ma być zima 'stulecia' :D

Ciekaw jak to wypadnie w tym roku, bo tak jak w każdym pozostałym - mokro, błoto i wielka chlapa. Żadna zima..

Tak zima stulecia no chyba jezeli bóg sie napali to raczej będzie dużo tego śniegu :P

Opublikowano

Mi się wydaje, że będzie dość chłodno, bo z reguły (o ile dobrze pamiętam) po ciepłym, ładnym lecie zima dawała w kość. Na te prognozy dot. "zim stulecia" od dawna nie zwracam uwagi. Będzie -40, to będzie.

#don't care

Opublikowano

Mi się wydaje, że będzie dość chłodno, bo z reguły (o ile dobrze pamiętam) po ciepłym, ładnym lecie zima dawała w kość. Na te prognozy dot. "zim stulecia" od dawna nie zwracam uwagi. Będzie -40, to będzie.

A kiedy miałaś to ciepłe, ładne lato ? :P

Co do tematu słyszymy to co roku przeżyłem już tyle razy koniec świata to przeżyję zimę stulecia ;3

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...