Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SG i parę pytań

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, opłaca się waszym zdaniem zostawać na 35 lvlu i wbijać skille do G? Mam healera na tym lvlu, przywołanie i leczenie M6, nie wiem czy zostawać na tym lvlu i dropić (eq mam w miarę dobre) czy wbić do 3 skilla M i wtedy zacząć czytać KU ? Co radzicie?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

To zależy od Twoich chęci i czasu.

Jeśli masz dużo wolnego czasu, to wbij 55 i wtedy powolutku wbijaj sobie 3xM.

Jeśli natomiast czasu Ci brakuje (lub nie masz na to ochoty) - zostań na 35, zarabiaj na skille, a gdy wszystko będzie skompletowane targaj dalej z lvlami :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A opcja, by kupić eq już na 70 lvl (stalka, zbawka, kolczyki itd.) wbić 40 lvl i chodzić do DT powoli? :D

Jeżeli chcesz dropić na Sohan, to proponuje dobić ten 54(3x M).

I możesz wbijać skille/zarabiać, a kiedy już się 'ustawisz', czyli kupisz co trzeba, to możesz śmiało wbijać level jaki tam chcesz :c

Jeżeli chodzi o DT, to uważam, że jest to najlepsza forma zarobku.

Dobrze by było, gdybyś na DT ogarnął kilka postaci, bo jak dla mnie 1/2 konta na DT to strata czasu.

Opublikowano

Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie bicie metków na sohan, tam będziesz dropił kd, k. duchowe i ku (drop też często biżuteria z bonami)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mam 3 postacie do DT w sumie.

Jakie polecacie eq na 54?

Rib/antyk ze śr 25+,wszystko z hp 1,5-2k hp, dobrego buffa i ciśniesz.

antyka ze sr 25+ :P*

A no xD

Opublikowano

duzo masz opcji najlepsza z ta sohan x3skile m +dt

Ale lepiej jest wbic wiadomo wiekszy lv bo na dt mozesz zawsze i na metki chodzic a na wiekszych lv wieksza jest kasa a pozatym wiecej skili mozesz wbijac :)

- PLaGueR byly modek na sg ;)xD

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jak na razie mam Antyka +9 34 śr, kd moba, penetry, kryta +3, szate na 34 +6 1k hp (kd defa i wita +3), feniksa +8, ebony +7, naszyjnik 1k hp, buty 1,5k hp.
Zastanawiam się nad robieniem już szaty na 54 lvl + setu z niebiańskich łez, co myślicie?

Lepiej polować na branze 1,5 k hp czy zacząć robić branze z nieb. łez ?

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...