Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wytrzymałość w kilofie i enchant: Unbreaking - Niezniszczalność

Weexer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mankament z problemem w kilofie. Diamentowy kilof ma 1561 użyć i kiedy wchodzi enchant na wytrzymałość (unbreaking) nic się w nim nie zmienia! Jak naprawić żeby ten enchant działał?

Oprócz tego mam: essentials i otherdrops (miałem timtheenchanter ale usunałem i nic nie dało)

Durability mi spada o 2-4 na 1 blok (Wiem że to przez otherdrops) - więc jest wielki problem bo kilof diaxowy z wydajnoscia IV pada po rozwaleniu 400-500 bloków haha :D

Pozbywać otherdrops sie niechcę chyba że znacie plugin który posiada też takie opcje jak dodawanie expa/dropu innych itemów/kasy ze stone na raz...

NU94p9A.gif

Opublikowano

Jak zacząłeś się bawić OtheDropsem to już twój problem , polecam Ci szukanie różnych skryptów na auto wypadanie expa , kasy i czego ty tam chcesz do eq .

Opublikowano

Sztucznie w pewnym sensie:

* Przez komendy od essentials typu /enchant 0 4 | /enchant digspeed 3 itp.

* Przez książki też próbowałem ale nic nie daje

NU94p9A.gif

Opublikowano

Jest To spowodowane OtherDrops Bo masz tam ze np 0,05% na diax 100% na exp i 100% na coblestone i sie buguje bo masz ze z kazego stone cos musi wypasc i z kilofa wtey jest brane to 1 z wytrzymalosci czy tam 2 bo czasem i po 2 zabiera

Ja mam Napisane W skript i dziala Bezproblemow ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...