Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

igor vs Strik_er

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 kill razem z wejsciem muzy + ten plomien <3<3<3 NICE.

Igor wczesniej nagrywales i nie bylo tych lagow, zmieniales cos ?:P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Właśnie nie...bardzo mało czasu siedzę przy kompie. Nie wiem o co tu chodzi :/

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Oni od ostatniego roku a nawet półtora tak spierdolili grę, że to szkoda gadać. Pamiętam czasy gdzie grałem DT, zaczynałem wtedy i dostałem wówczas za 'cleara' ok 300-350 expa. Teraz w dzień można zrobić 100k - jak dla mnie bezsens. Więcej map - więcej bugów i po co tyle broni? Były kiedyś podstawowe i było dobrze. PSY TPG1 xD no proszę Was...już nie wspomnę o MENU. Szkoda szkoda, bo combat arms był kiedyś fajną grą. Bardzo miło wspominam stare czasy combata. Suma sumarum, po każdym update coś się w grze pierdoli, kompa mam naprawdę dobre i nie mogę już sobie w full size ponagrywać. GTA IV czy FarCry 3 gram na pełnych detalach i gdy włączam frapsa to zero lagów a film płynny.

Pozdrawiam.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Oni od ostatniego roku a nawet półtora tak spierdolili grę, że to szkoda gadać. Pamiętam czasy gdzie grałem DT, zaczynałem wtedy i dostałem wówczas za 'cleara' ok 300-350 expa. Teraz w dzień można zrobić 100k - jak dla mnie bezsens. Więcej map - więcej bugów i po co tyle broni? Były kiedyś podstawowe i było dobrze. PSY TPG1 xD no proszę Was...już nie wspomnę o MENU. Szkoda szkoda, bo combat arms był kiedyś fajną grą. Bardzo miło wspominam stare czasy combata. Suma sumarum, po każdym update coś się w grze pierdoli, kompa mam naprawdę dobre i nie mogę już sobie w full size ponagrywać. GTA IV czy FarCry 3 gram na pełnych detalach i gdy włączam frapsa to zero lagów a film płynny.

Pozdrawiam.

Tak samo Crysis3 mi lata prawie że na ultra a tutaj nie mogę nagrać bo lagi ahhaah niech nexon lepiej weźmie się za gry a przynajmniej niech nie dodaje tych gówien psy i innych rzeczy które nie są potrzebne nam tylko im żeby hajs ściągnąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...