Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]L86a2-dostępna broń w sklepie = -.-

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem poinformować,że już można zakupować l86a2.Pewnie co niektórzy zastanowią się czemu pisze takie info błachostkowe,bo Ea kolejny raz widać ma w pupie medyka i jest brak jakichkolwiek informacji,że jest nowa broń dla medyka kompletna cisza czyli jak nie zobaczysz to się nie dowiesz.Jakiś dziwny kolejny raz Ea wypina się pod medyka ostatnio jak wypuścili pakiet Qbb też nie dali żadnego info,a to dziwne....

Opublikowano

Jak narazie dopiero sprawdzam wszelkie kombinacje z dodatkami jak narazie jedyny plus to zabijanie z biodra co do trybu celowania według mnie tragedia,że opis tej broni mija się z celem gdzie niby w ich sensie ma mieć dużą celność i efektywnie atakowanie jasne z takim obecnym odrzutem to wyczyn z takim odrzutem w sumie idę jeszcze zmienić na pustynny celownik m145 i zobaczymy co będzie dalej....

Opublikowano

Już podczas PTE było widać że ta broń będzie dobra jedynie na bliskie i średnie odległosci i się to sprawdziło

Na bliskiej odległości sieka, na średnie również bardzo dobra ale na dalsze ciężko bo odrzut spory choć przy nemesis daje rade

LOL

Opublikowano

Na bliskie dystanse jest ok nawet w porządku,ale na dalsze dystanse nie takiej broni się spodziewałem ten odrzut to czysty hardcore,że szybciej to mnie sniper załatwi czy z l85 ktoś mnie zdejmie niż ja kogoś.

Dźwięk broni też według mnie nie pomyślany,bo skoro mamy skill od wykrywania sniperów to jak sniper celuje i już oddaje strzał to słyszymy jego oddech,a więc do rzeczy gdy oddajemy powolne strzały dźwięk jest podobny i nie wiadomo czy to sniper nas namierza czy to odgłos tej naszej broni.

Szczerze to nie tego się spodziewałem...że Ea strasznie mnie wqurwiło dobrze,że kupiłem tą broń za kredyty aczkolwiek i tych kredytów na chwilę obecną mi szkoda xD

Grając Qbb do tej pory stwierdzam,że jest to najlepsza broń jaka tylko była dla medyka,bo nie długo będzie znerfiona,ale na tę chwilę l86a2 to porażka porównując do Qbb czy l85a2.Przecież to l85a2 powinien mieć większy odrzut niż l86a2 tu nawet i nemezis nam nie pomoże.

Wniosek jest taki kto gra na bliższych dystansach będzie zachwycony,ale na dalszych jak ja zazwyczaj często grywam,bo nie raz tylko tak można grać żeby wspomóc team i wybijać innych z dalekich celów to nie nadaje się zbytnio ta broń,że ten opis od Ea mija się z celem.

Nie wiem jak gorzej będzie się grało z Qbb po nerfie,bo może tak być,że l86a2 okaże się lepsze.

Opublikowano

Też nie wiadomo co będzie z LSAT,bo ogólnie nie jestem pewien,ale chyba w bf3 LSAT nie był dobrą bronią,że tam L86a2 jest chyba dużo lepsze od tego LSAT-A

Poza tym EA jeszcze pewnie zdąży zepsuć tą broń,bo jak widać medyk jest w głębokim poważaniu .

Ps.Dopiero jednak umieścili notkę o dodaniu broni na forum,ale w formie reklamy jednak cisza inne postacie moment były szybko promowane

Opublikowano

Ponieważ z innymi klasami było szybciej i wszystko było wypromowane i tak jak wspominałem powyżej jak dali pakiet Qbb to nawet nie dali żadnej reklamy formie tej obrazkowej... chodzi o to mi,że medyka pomijają i nie traktują na równi z innymi klasami :P

Edit:Po głębszych i trudnych testach gdyż co serwer to cheaterzy,ale najbardziej do L86a2 pasuje lufa predator niż precyzyjna.

Opublikowano

To żeś Ameryki nie odkrył :P

A co do pakietów etc. to zbyt wyczulony jesteś na medyka.

Ja sam odnotowałem kilka takich przypadków i jakoś nad tym nie płakałem.

Przynajmniej dłużej się pocieszysz brakiem prebuyerów ^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

Mi tam prebuye nie przeszkadzają nie wiem jak takie coś wam może przeszkadzać to może niech taki początkujący niech gra tylko i wyłącznie na standardowych broniach żeby Ci z wyższymi lvl-ami mieli łatwiej no i żeby nie płakali,że niski lvl zabija wysokiego gracza

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś.

Po prostu przez najbliższy czas będzie mega skok na nowe bronie i wszędzie będzie tego pełno i jak np będziesz chciał sprawdzić jak l86 się sprawuje vs l85, to nie sprawdzisz bo wszyscy będą latać z nowymi pukawkami :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja tak ogólnie już napisałem jak to czasami bywa.

Poza tym podobno mają jeszcze zmienić czas ads w L86a2 na 0,3 z 0,4 także mogliby i trochę poprawić ten odrzut bo jakiś chaotyczny jest.

Opublikowano

Po dłuższym graniu l86a2 ujmę to tak żałuje,że się pośpieszyłem z tą bronią bo chciałem zagrać czym nowym,ale to jest jeden wielki shit,którym nie da się dobrze ugrać i nie da się konkurować z innymi klasami.

A gdyby ktoś chciał wcześniej zakupić przed lvlem to już lepszy będzie wybór z zakupem m240b.

Opublikowano

Moje odczucia co do tej super ekstra wypasionej broni L86A2 są takie jak Tigerxy.

Miałem fundsy i przyznaje dałem się skusić na kupno tego cuda.

Jak dla mnie broń jest jakaś ociężała, na krótki dystans może być ale na długi nie dość że poraża odrzut jakbym miał padakę to jest strasznie wolna i damage też mały, zanim zacznę strzelać na dobre to już leżę i oglądam niebo.

Może trzeba pokombinować z jakimiś dodatkami, na razie to garłem z Nemesis, Viper, precka i pustynny M145.

Co do śmiesznego odgłosu strzałów ja jestem w stanie się przyzwyczaić , na początku przeszkadzało a teraz już nie.

Opublikowano

Inni gracze też się wypowiadają,że nie warto grać/kupować l86a2,że pomimo wszystko znerfionej broni Qbb i tak będzie o wiele lepiej niż w l86a2.

I pomimo,że w tej broni jest niby daleki zasięg i jeszcze ludzie piszą,że ta broń jest OP,ale trafić na daleki dystans to już wyczyn,że pecheneg będzie lepszy.

Ja tam z powrotem przesiadłem na Qbb i jak zmieniłem z tej l86a2 to nie doceniałem takiego potencjału co potrafi robić Qbb.Poza tym koleś bardzo się męczył z l86a2 żeby mnie ubić,że ja moment go zjechałem z Qbb i dużo osób nie mogło mi nic zrobić i większość osób zauważyłem,że rzuciło się na te l86a2 dzięki czemu dużo osób na tej broni traci.

Opublikowano

No cóż miała być fajna broń dla medyka, którym uwielbiam grać, byśmy mogli rywalizować z famasem, L85, As-valem od których padam najczęściej, a wyszła kupa.

Szkoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...