Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kogo ogładacie na streamach ?

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie bym prosił

Kogo oglądacie na streamach chodzi mi o jakiś mniej wiecej ludzi bardzo rozpoznani w tej grze z dewizja diamend lub platyna

Opublikowano

PhantomL0rd <3<3<3 Typ po prostu miażdży swoim śmiechem, ogólnie bardzo zabawne streamy no i świetnie gra karthusem, syndrą i ziggsem :D

SivHD, Ocelote, Froggen, Xpeke i wszelakich streamerów którzy pogrywają na midzie ;)

mqdefault.jpg

Opublikowano

Trick2g - ten koles dopiero miażdży, zanim go znalazłem też oglądałem PhantomLorda i wydaawało mi sie że był zajebisty, ale przy Tricku to PL słaby jest. Mogę go polecić z czystym sumieniem, ma 3 konta w diamencie, zajebiście ogarnia gre a do tego nie spotkałem jeszcze żadnego stramera który tańczy na zwłokach pokonanego przeciwnika, beka na maksa, polecam

Opublikowano

Snoopeh Best jungler wgl mnie Wickd ,Froggen, SivHD zarabiste poczucie chumoru ten czlowiek ma ;p VoyBoy Scarra ale juz mniej gra ;(

Snoopeh od pół roku nie ma formy, nie ma możliwości by był najlepszym junglerem.

Ogólnie to najlepiej ogląda się fajne dupy grające na streamach.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Różnie zależy kto streamuje i kogo mam ochotę oglądać ale przeważnie xPeke, BestRivenNa, Soaz/Wickd, kiedyś OnlyRengar może wrócę do oglądania jak zacznie grać rengarem dalej. I inni

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Przeważnie oglądam Snoopeh'a, Froggena i Ocelota. Ze względu na dobrą muzykę oglądam Phantom Lorda i Shushei'a ;)

Opublikowano

iMba - tymczasowo zawiesił stream czyli będzie w wakacje.. tak jak ostatnio ;(

Nervarien - Polak, challenger na eune i diamond I 90 ileś punktów

PhantomL0rd

The Rain Man

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...