Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Świąteczne Skiny

gramsamboban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie, czy w grudniu będą również udostępnione skiny z tamtego roku? Np. Zły Mikołaj Veigar. Teraz na Halloween zauważyłem skiny z tamtego roku, więc czy mogę mieć jakąś pewność odnośnie tego czy zeszłoroczne skiny na zimę będą dostępne teraz?

mqdefault.jpg

Opublikowano

Nie ma jak na razie żadnych informacji albo ja po prostu nie mogę znaleźć.

Ale pewnie będą może takie same a może dojdą jakieś nowe tak jak w S2 było

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

W grudniu będziesz miał skiny świąteczne, ale czy jakieś nowe będą to jeszcze nie wiemy. Obecnie wychodzą z okazji Haloween ale o świętach nic nie było.

Opublikowano

Na pewno nie będzie tego Festival Maokai'a - On był na ostatnie święta właśnie z Bad Santa Veigarem, Fiddlestickiem i jeszcze czymś. Myślę , że tu będą jakieś nowe. Skiny z tamtych lat będą z przedziału 2009-2011 roku chyba ;) A te ostatnie święta były w 2012, tak?

Opublikowano

@up

Tak dokładnie były w 2012r, ale zauważ że na Halloween była też mowa o skinach z przedziały 09-11, a na liście znajdują się również skiny z przed roku. :)

mqdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...