Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Waithack/ Nieodpychanie z konia na Invoria.pl

munigucio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zacząłem grać na privie Invoria.pl - ładnie się prezentuje i chciałbym sobie troszkę ułatwić grę. Działa na nim bs by RealFreak. Ale Waithack oraz nieodpychanie za ch** nie chce działać. Próbowałem wielu wersji i po wklejeniu do pack przy odpalaniu, wchodzę na konto ( postaci oczywiście nie widać) przy ładowaniu do gry ( tym pasku) wyłącza się gra. Tu moje pytanie czy znalazłby się któryś z tych co podałem w temacie ( Waithack/ Nieodpychanie z konia) które działałyby bez zarzutu? Jeżeli tak to bardzo proszę o link . Proszę nie wklejać byle jakiego w celu podbijania sobie postów ... . Lub propozycje wersji które działają na dotych czasowych serwach. ( z tego co mi wiadomo, to serwerek jest raczej świeży i wiadomo pliki są świeże z zabezpieczeniami więc pytam się czy w ogóle będzie taki cheacik) . Z góry oczywiście dziękuję, posypią się like za chęci !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...