Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat PS Vita

Avalione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :D
Gdzieś rok temu kupiłem Ps Vite, kiedy wychodziły na nią same ,,kozackie'' gry w które chciałbym pograć np. w aucie podczas podróży.
Lecz z niewiadomych przyczyn przestałem używać Ps Vite przez pół roku.
I teraz gdy do niej wróciłem... Załamałem się.
Miejąc nadzieje, że będą jakieś nowe tytuły - tak, są nowe tytuły.
Ale większość to są jakieś kopie tych marnych gier za czasów Pegasusa.
Lub gry w które można normalnie za darmo pograć na smartfonie.

Przykład: Na Ps Vicie, ,,Fruit Ninja'' kosztuje 19 ZŁ. Na zwykłym telefonie z androidem, ,,Fruit Ninja'' jest za darmo.

Może wydaje się Wam, że troche przesadzam. Lecz to jest bardzo irytujące, żeby na tak dobrą konsolę robić takie gry.
Orientuje się ktoś kiedy wyjdą jakies porządne tytuły?

Opublikowano

Raczej wyjdą kolejne kupy i nie będzie gta 5 i bf4 raczej na ps vita. A z tego co sie orientuję to teraz kazdy mówi, że ps vita to juz nie ta sama konsola zwalone gry wychodzą itd oraz widziałem aukcję na allegro koles wystawil tą konsolę za 200 zł i odziwo nikt nie kupił.

Opublikowano

Raczej wyjdą kolejne kupy i nie będzie gta 5 i bf4 raczej na ps vita. A z tego co sie orientuję to teraz kazdy mówi, że ps vita to juz nie ta sama konsola zwalone gry wychodzą itd oraz widziałem aukcję na allegro koles wystawil tą konsolę za 200 zł i odziwo nikt nie kupił.

Chociaż nie mam wszystkich gier na Ps Vite (tych normalnych)

to i tak ciągle czekam na coś nowego. :/

Podobno ma wyjść Borderlands 2 :D

Opublikowano

Jak jestem wielkim fanem gier, muszę się przyznać, że nie kupowałem PS Vita. Ze względu na dość marne tytuły. Co prawda jest kilka dobrych gier ale nie oszukujmy się, nie ma ich dużo. Sprawdzałeś najnowszego Killzone'a? Wygląda bardzo ładnie. Możesz też poszukać gier z PSP i zakupić je w wersji cyfrowej na PlayStation Store. Ale nie znajdziesz tam wszystkich gier, które można zagrać na PSV a były na PSP. Tak czy siak w porównaniu PSV do PS3 to kolekcja gier jest naprawdę uboga. Być może zaopatrzę się w następną przenośną konsolę od Sony i zakupię trochę gier cyfrowo z PSP oraz PSV jeżeli będzie taka możliwośc. Pożyjemy, zobaczymy. Może znajdziesz dla siebie jakąś grę tutaj:

http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=13
Opublikowano

A gra która najbardziej mi się podboa na takie konsole to raymam stary dobry rayman prawie taki sam żadnej część nie zjebali każda jest z funem i na tle komediowym :P

Opublikowano

No spoko, moze na Tego KillZone sie skusze :D

PS. Widzieliśćie Angry Birds Trilogy? Jak można za Angry Birds przepłacić 150zł? D:

Dokładnie te Angry Birds to jakaś kpina jest i wątpię że ktoś to w ogóle kupi bo za taką cenę to można mieć fajną grę a nie jakąś popierdółkie a tak poza tym to większość ludzi grała już w Angry Birds na telefonie.

Opublikowano

Zauwazylem, ze jesli chcemy pograc w jakas normalna gre, to musimy tylko i wylacznie patrzec na gry od Sony Enternaiment no i, zeby cena byla wyzsza niz 40zl

corbiac, patrzac na Twoja sygnature mozna pomyslec, ze kupujesz Ps Vite - jak kupisz, to daj znac.
Mozemy w cos pograc :D

Opublikowano

Panowie, Vita jest do tego, aby pograć w pracy, w podróży lub innym miejscu gdzie nie ma dostępu do konsoli stacjonarnej. Wy oczekujecie Bóg wie jakich gier na tą "niewinną" konsolę. Vita to sprzęt przenośny i mimo tego, że nie ma gier dobrych, to grając w jedną gierkę na tej konsolce, można spędzić przy niej wiele świetnych godzin, niżeli na stacjonarnej.

Fakt, Borderlands 2 to będzie coś świetnego ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...