Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Seciki

TajaRrR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam do was pytanie ludzie... Wiece pewnie o tych itemach developera ( wingi i seciki cale ) i tu moje pytanie... czy jest mozliwosc ich posiadania ale NIE PADANIA ?

Moze jakas "specjalna" wersja terrari ? albo w plikach gry ?

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Pobierz TerraHax i wpisz .god, czy .godmode, lub wejdź w cheat engine, znajdź numerki od HP i daj sobie 99999 :D Nie jestem pewien czy to działa, bo nie próbowałem, ale Ty możesz sprawdzić :)

Opublikowano

No dobra ale to mi tylko da to ze od ognia nie gine z tym sobie poradzic moge. Ale co z buffami na mnie przez te itemy ? tam jest chyba slow i hmmm nie pamietam nazwy ale skakac nie mozna latac itp.

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

No dobra ale to mi tylko da to ze od ognia nie gine z tym sobie poradzic moge. Ale co z buffami na mnie przez te itemy ? tam jest chyba slow i hmmm nie pamietam nazwy ale skakac nie mozna latac itp.

To daj sobie przez invedita wszystkie dobre buffy i się zoptymalizują :)

Opublikowano

@up Hmmm zapewne taki sposob w ogole nie istnieje a piszesz to tylko po to zeby ludzie prosili cie na pw a ty bedziesz mial z tego FUN....

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...