Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vayne

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli vayne miałaby zmniejszony range do 525 chyba to nadal będzie tak silna by po ogarnięciu jej carrować rankedy ~silver?

Zastanawiam się nad jej zakupem,a chodzi mi głownie o to by carrować rankedy jakoś nią. Da rade jeśli dostałaby nerfa? co sądzicie

Opublikowano

Bez przesady. Coraz wiecej osob gra corkim i juz kazdy gada ze best adc xD

nie ma najlepszego adc, moze byc tylko czolowka najlepszych :) kazdy jest inny i to zalezy tez od teamu jakiego sie picknie.

Ja polecam varusa(w late ladnie kosi/daje duzy fun z gry) corkiego, vayne(moze miec problemy w poczatkowej fazie gry, ale w late true dmg boli :P) albo draaaven

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja ci polecam Vayne, ona zawsze będzie silna, no chyba, że dostanie nerfa na true dmg jak to pan troszeczkę wyżej powiedział.

Oczywiście dla niektórych są lepsi ADC, bo dla mnie jak najlepszymi ADC są Varus i Cait (duży zasięg, duży dmg w early, oba mają cc'ki)

Jeśli chodzi o rankedy to noobki nie umieją countrować w bronzie/silverze, a wystarczy ogarnąć postać i wziąść ją nawet na swoją countre (to i tak dużo nie zmieni, będzie ci ciut trudniej).

Mój przyjaciel grał wczoraj Vayne rankeda, skończył ze statami 24/8/12. Nie zastanawiaj się, kupuj odrazu.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...