Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.2.5 - 1.6.4] # Pliki serwerowe | PvP | Survival | z wszystkich serwerów AvaterysPL! | DZIĘKI! :)

Avril.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak myslalem kazdy z tych plikow to jest syf ... ;C pozatym jakos mi sie nie chce ale przejrze potem source pluginow ; )

Opublikowano

@UP:

Według Ciebie syf, ale dla wielu osób się przyda. ;-)
Jest kilka w miarę ciekawych skryptów, pliki nie są zrobione typowo pod MPCforum, po prostu dałem to co miałem na dysku z okresu poprzedniego roku, a rok temu nie potrafiłem praktycznie nic. ;)

Opublikowano

Dalej nic nie potrafisz ;) , ale to nie temat o tym ;c nie pasuje mi to ze udostepniles te pliki .. cos mi tutaj nei gra wiec source sprawdze za 1-2 godziny

Opublikowano

Dalej nic nie potrafisz ;) , ale to nie temat o tym ;c nie pasuje mi to ze udostepniles te pliki .. cos mi tutaj nei gra wiec source sprawdze za 1-2 godziny

Okej, sprawdzaj co chcesz. Co do umiejętności - potrafię tyle, aby zrobić to co potrzebuję. ;)

Nic więcej nie chcę. ;-)

Wolę poświęcać więcej czasu na życie prywatne, niż na Minkrafty.

Opublikowano

To nie zabieraj sie za projekty xminers ;) Ja juz jestem gotow uwierz mi xD Nawet Ovh Ci nie pomoze ;c A pliki wydaja sie czyste

Opublikowano

@UP:

Za nic się nie zabieram, bo jak już pisałem w temacie skończyłem zabawę z serwerami.
Co do Twojej "gotowości" nikogo się nie boję, szczególnie w internecie i szczególnie takiego dzieciaka jak Ty. ;-)

Tak jak już mówiłem - Masz jakiś problem co do mojej osoby - podaj adres, lub jakieś inne miejsce gdzie się możemy spotkać, a nie rób się fajny w internecie, bo w dupie byłeś - gówno widziałeś.

Nie chcę żadnej wojny w tym temacie, tym bardziej z takim zerem jak Ty, dlatego koniec tematu. Chcesz podyskutować? Podaj miejsce spotkania - zapraszam na herbatkę, lub w ostateczności zapraszam na Skype, powiesz mi co chcesz powiedzieć, a nie spinasz w temacie, który tego nie dotyczy.

Dałem tylko pliki serwerowe, podziękowałem osobą, które od zawsze były razem ze mną, ufałem im i wspierały mnie w każdy momencie w przeciwieństwie do takich jak Ty.

Skąd się biorą tacy ludzie jak Ty, mściwi i bez powodu zazdrośni - nie mam pojęcia.

Kiedyś takie debilne zachowanie odwróci się przeciwko Tobie, bo to co robisz zostaje za Tobą do końca. ;)

Opublikowano

Świetne pliczki ;*

Tylko właśnie czy mógłbyś nazwać pliki nazwa serwera? np. Minegold, GuildCraft

Opublikowano

Pliki takie sobie.

A co do Ciebie Ava:

Nie Strasz rarlon przyjazdem Twoim ponieważ gówno możesz Mu zrobić. Wiele razy proponowałem Ci spotkanie i wyjaśnienie kilku sporów w prosty sposób,nigdy się do tego nie paliłeś. Więc nie strasz ludzi bo nikt się Ciebie nie boi.

Opublikowano

Sprawa o przerobienie UltimateClans została zgłoszona. Nie polecam paczki, wgrajcie sobie ją a będziecie mieli przewalone ;-)

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...