Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patent na darmowe premium scrolle !

90Jakub90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie,

Jako, że jestem tu nowy a moja przygoda z Tibią dopiero się zaczyna postanowiłem trochę się wybić przedstawiając wam patent, którego używałem w innych grach, a teraz używam i w TB. Postaram się wytłumaczyć wam wszystko jak najprościej się da, i zanim powiecie me albo be przeczytajcie do końca. Sposób ten ujawni wam sekret niektórych osób handlujących tym.

Do osób moderujących to podforum, jeśli poradnik się przyjmie proszę o przerzucenie go do działu "Poradniki".

xx

Tak więc zacznijmy:

Wiele osób słyszało o serwisach bądź też stronach na których "ponoć" można dostać darmowe doładowanie telefonu.. w większości przypadków jest to autentyczna ściema, ale są też strony gdzie faktycznie jest takie coś dostępne tylko jest to przesłonięte tymi "fakestronami" dlatego mało kto ma odwagę korzystać. Strona którą ja wam polecę działa i szansa na doładowanie to 50% czyli jedna osoba na dwie je otrzymuje.

Wiadomo, że muszą oni na czymś zarabiać więc warunkiem otrzymania takiego doładowania jest podanie Swojego numeru telefonu i przepisanie kodu pin ze zwrotnego smsa, NO WŁAŚNIE i tu zaczynają się schody, bo w tym momencie zapisujecie się do tak zwanej subskrypcji sms, gdzie za każdego OTRZYMANEGO sms'a z konta schodzi wam dokłądnie 4,92 zł oczywiście dostajecie też w smsie zwrotnym telekod doładowujący na kwote 25zł czy tam 30zł ale nic wam po tym jak zaraz wam to zje! Tutaj zaczyna się mój patent, otóż taką subskrypcje sms da się bardzo szybko zatrzymać, dlatego też zaraz po tym jak dokonamy rejestracji i otrzymamy telekod, wysyłamy jak najszybciej Darmowego smsa o treści STOP EASY na ten sam numer czyli w tym przypadku 60420 ! Pierwszy taki płatny sms przychodzi po około 10 minutach od przepisania kodu PIN więc prawde mówiąc możemy dostać doładowanie i nic za nie nie zapłacić, i wierzcie mi lub nie ale nie raz zakończyłem taką moją operacyjkę z 30zł na koncie.

xxx

ALE JESZCZE JEDNO:

Po co mamy ryzykować? Po co masz mi wierzyć? wystarczy, że masz jakąś starą kartę Sim na której nie ma nawet grosika użyj jej wtedy nic nie możesz stracić możesz tylko zyskać. Swojego czasu kupowałem też startówki di plusa na allegro po ~1.50 zł za sztuke i na nich próbował, bo zapomnaiłem dodać że na 1 numer telefonu można dokonać tylko jednej takiej próby!

Ja mam nadzieję że przydał się wam taki poradnik, jeśli ktoś zauważy bład bądź też chce coś dodać to edytuje posta, czekam na wasze komenty

@Edit WAŻNE zapomniałem o czymś, podobno niektórym łapie tak, że żeby zastopować subskrypcje i wysłać tego sms'a STOP EASY trzeba mieć minimum 4,92 zł na koncie więc uwaga, (mi tego nie pobiera nie wiem czemu ale polecam korzystać ze startówek za 5 zł)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...