Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu tak gram?

Delhorrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w lola dlugi czas i zastanawiam sie czemu ostatnio tak mi zle idzie w niego. No bo to jest tak zagram na obojetnie jakiej lini, rozwalaja mnie. Czemu tak jest? Nie wiem! Prosze mnie nie wyzywac od razu, ze jestem po prostu noobem. Moze mial ktos kiedys podobna sytulacje i wie jak sobie z tym poradzic. Moze poradzi mi ktos jaka postacia mam grac, lub co mam robic.

Pozdrawiam Delhorrino!

Opublikowano

Jeśli chcesz to zapraszam na pw, pogramy razem(ode mnie kilku kumpli na ts wbija), będzie raźniej, może czegoś Cię nauczymy, może Ty czegoś nauczysz nas:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja mam niestety to samo, moja irytacja sięga zenitu.. 2x byłem a silver 1, nie dałem rady, przed chwilą spadłem do srebra 4. Jeśli są tutaj jacyś gracze z dość wysokiej dywizji, chętnie bym dołączył, pograł, czegoś się nauczył.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Noob, a tak powaznie to wcale nie zalezy od tego ile dziennie grasz... nie mozesz sie denerwowac gra :P

ja mam kumpla ktory dziennie gra po 6-7 gier i nie widzialem zeby wyszlo mu to na minus...

proponuje ci znalezc twoja linie, najlepiej taka na ktorej sobie dobrze radzisz i szkolic sie w niej, w queue napisz ze preferujesz ta wlasnie linie ,a jak nie to najwyzej zjebiesz gre :3 ale tlumacz sie ze pisales xD

ja osobiscie preferuje 2 linie i staram sie nie grac na innych chyba ze to konieczne

Opublikowano

Bo trafiałeś na low debili a potem najwyraźniej na lepszych od siebie,zwykły przypadek, skill nie przychodzi i nie znika, tylko większy skill zjada mniejszy skill.

Opublikowano

Polecalbym zrobic 2 tyg przerwy, pograc w co innego lub wogole przestac grac, tez tak mialem, 2 miesieczna przerwa od lola pomogla.

a moze lepiej niech gra wiecej , i wiecej sie nauczy ...

Tak jak pisal ganelon , wczesniej grales ze slabszymi od siebie a teraz najwidoczniej ludzie byli dla ciebie za silni . Cwicz dalej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podobnie mam ,nie wiem czemu ,ale to po prostu nie wiem! Gdy nie mam promote wygrywam 90% gier ,gdy mam promote automatycznie przegrywam.. PO PROSTU NIE WIEM CO JEST GRANE... Nawet myślałem kiedyś czy to nie wina stresu o promote dlatego poprosiłem kolegę aby patrzył czy przypadkiem nie gram słabiej ,nawet on nie zauważył różnicy...

Po prostu pech ,Ja zawsze gdy zaczynam grać słabiej robię sobie przerwę.

Opublikowano

Może robisz złe buildy lub idziesz ciągle wyżej w dywizjach i dobiera Ci lepszych przeciwników?Tak jest,musisz trenować ciągle swojego skilla(last hittowanie,ustawienie do team figtów itp.)

Opublikowano

To nie tak, mam staly team, to po 1, po 2 to nie tak, ze przeciwnicy są silniejsi, bo tak nie jest xD. Rozwalam na luzie Platyny i Diamond, tylko po prosto, tak jak kolega powiedzial denerwuje sie gra ( nie flame'uje).

Dobra dzieki za wszystko!

Opublikowano

Ja mam łatwy sposób na sucking.

Pierdole kurw@ staty 0/10 ide im naqrwic, mordor z dupy zrobie sucze jedne.

I jeb 10/10 a potem to już formalność ;-;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie każdy sie urodził z doranem w ręku..

ja jak sie urodzilem to od razu mialem cloth armora i ujebalem sie 5 potami :> w wieku 5 lat juz robilem sobie blue bez pulla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...