Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy , szukam bind'a

K4meleon_96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatni zauwazylem na pewnym serwie , ze kilku graczy potrafi sobie zbindować np

" "mój nick" jak nie wpisaleś jeszce rtv to na co czekasz? " i to dostaje kazdy gracz na serwie,

tak jakby gosciu pisal do kazdej osoby z osobna , jednym bindem ...

Pokaże np przykład z życia: nick w csie mam lovelas .! ,

i gosciu na czacie pisze tak : Lovelas .! wpisz rtv , pozdrawiam

i ta sama wiadomosc wysyla sie mojemu bratowi co gra obok tylko ze tam jest jego nick a nie mój

rozpisalem sie bardzo moco , chodz wy juz pewnie wiecie oc chodzi . wiem prosilbym o podanie binda takiego zeby móc pisac do kazdego

Opublikowano

O ile się nie mylę niema czegoś takiego

ale możesz spróbować

ten:

bind klawisz "say Lovelas .! wpisz rtv , pozdrawiam"

Ty napisałeś bind który będzie pokazywał tylko jeden nick "Lovelas". Możliwe jest to że będzie się pokazywał każdemu swój nick. Tak jest czasem w jakiś reklamach, wiem że zamiast "say lovelas" trzeba wpisać "say i jakąś komendę z html czy języka programowania", ale nie znam się na programowaniu więc napisz w dziale programowanie możliwe, że oni pomogą.

bind klawisz "say Lovelas .! wpisz rtv , pozdrawiam" ten bind będzie wyświetlał tylko jeden nick może wpisz takie coś

bind klawisz "say GRACZU .! wpisz rtv , pozdrawiam" takie ułatwienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...