Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]+0 lp

sebaeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, możesz jeszcze wygrać 2 rankedy i wkoczy Ci promo, albo przegrasz 2 rankedy i po następnym wygranym będziesz miał promo. (w moim przypadku właśnie tak miałem).

8372383248.png
Opublikowano

cos jest nie tak... patrzac na twoje mmr to juz powinienes go miec ...

Też tak właśnie teraz patrzę. Wydaje mi się, że po zagraniu 1-3 rankedów (tylko winy), dojdziesz do promocji.

8372383248.png
Opublikowano

Nie bój się...też tak miałem...99LP...w końcu win i myślałem, że będzie ta kochana seria i wyjdę...a tu...0 LP...myślałem, że oszaleje

Opublikowano

Nie bój się...też tak miałem...99LP...w końcu win i myślałem, że będzie ta kochana seria i wyjdę...a tu...0 LP...myślałem, że oszaleje

No tak to już bywa. Ja miałem 99 LP, wygrywam 5x z rzędu i oczekiwana promocja :)

8372383248.png
Opublikowano

A skąd Wy niby wiecie jakie ma MMR-tego nie da się sprawdzić.Musisz grać i grać,innej opcji nie ma,a mając gold'a II i III ile dostawałeś pkt.?

Opublikowano

Między innymi posługiwaliśmy się z tego ;):

http://op.gg/

To pokazuje przybliżone MMR(sama nazwa mówi-ukryte ELO)-radził bym się tym zbytnio nie sugerować.

W gold 2,3 dostawałem po 20 a w gold 1 po 5 , grałem zarówno duo jak i samemu.

No to masz dobre MMR(ale nie wysokie),zagraj kilka rankedów a będziesz miał serię.(system sprawdza Twoje umiejętności do platyny)

Opublikowano

Musisz po prostu wygrywać na tych 99LP, chociaż dziwne żeby takie coś przytrafiło Ci się w goldzie. Przeważnie jest to w diamencie, gdzie musisz mieć większe mmr od ostatniego gracza w challengerze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurwa mac no mam takie samo MMR A NIE MOGE WEJSC DO GOLDA. 99 Lp ten kochany ostatni Win i dupa ! Nawet mam troche wieksze

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...