Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd RADS

Cirrus012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże mi ktoś. Mam problem z lol'em błąd RADS. Zrobiłem wszystko co mogłem:

1. Zamieniłem pliki rads_user_kernel.exe i nic.

2. Gdy raz udało mi się włączyć launchera (Nie wiem jak. Nic nie zrobiłem) to klikałem "Config" a później "Repair Installation" ale stało się tak że nic nie naprawiło ale za to nie moglem włączyć lol'a.

3. Uruchomiłem grę jako administrator i nic.

4. Czekałem, po prostu czekać aż zaskoczy ale cały czas wyskakiwał mi błąd RADS.

5. Nie klikałem kiedy wyświetlało się logo Riot'u.

6. Przeniosłem grę w C:\Riot Games.

7. Zainstalowałem Adobe AIR, DirectX

8. Cały czas miałem wyłączonego antywirusa i zapore.

9. Wykonałem reinstall gry.

Mam zainstalowane Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package a w Windomsie 7 mam automatycznie wgrany net framework 3.5.

Wyskakuje mi cały czas: Błąd RADS Nie można połączyć z serwerem HTTP. Upewnij si, że twoje połączenie z internetem działa poprawnie oraz firewall nie blokuje dostępu.

Mam dobrego neta.

Jeśli ktoś wie co robić byłbym wdzięczymy za pomoc.

Opublikowano

To gdzie miałem napisać ?

To gdzie miałem napisać ?

Od tego jest główny dział League of Legends (problemy, informacje i dyskusja) (nie poddziały):

http://www.mpcforum.pl/forum/388-league-of-legends/ <-- mniejsza z tym, będziesz wiedział później gdzie pisać, bo temat został przeniesiony :)

Wyłącz z procesów rad_user_ker.. i włącz ponownie LoL'a.

8372383248.png
Opublikowano

Od tego jest główny dział League of Legends (problemy, informacje i dyskusja) (nie poddziały):

http://www.mpcforum.pl/forum/388-league-of-legends/ <-- mniejsza z tym, będziesz wiedział później gdzie pisać, bo temat został przeniesiony :)

Wyłącz z procesów rad_user_ker.. i włącz ponownie LoL'a.

Ja mam taki problem że gdy kliknę myszką kiedy logo lola jest wyświetlone to natychmiast lol brak odpowiedzi a jeśli nic nie klikam wyskakuje błąd RADS. Mam pytanie dotyczące Wirtualizacji funkcji kontrola konta użytkownika mam tam fajeczkę czy jeśli to wyłączę może coś to dać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...