Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Maks ilość punktów za rankeda.

Ganelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile wynosi ? Właśnie wygrałem rankeda w ''bronzie'', gra trollowa 2 adc, trwała ponad godzine, zakonczyłem ją efektywnym backdoorem na ulcie tryndy, miałem ok 20/30 punktów, po grze dostałem awans do serii, jak ?

Jak ?

Opublikowano

Maksymalna liczba za wygranego rankeda waha się w granicach 32-35 LP (HighMMR). Tak jak powiedział tutaj Szymcio - podaj nam jakiegoś ss, bądź link do twojego lolkinga.

8372383248.png
Opublikowano

Moim rekordem jest +34 przy serii 13 win (pod rząd) ale to dlatego że grałem u kumpla (bo pierdolił że nie może wyjść z brązu) to postanowiłem zrobić platynowe plejsy na jego koncie i wbiłem mu Bronze III - Bronze I, to 34 było przedostatnią grą w Bronze 2 do serii B1, po wygranej serii (2win 1 lose) zostawiłem konto na B1 0 lp.

Opublikowano

Będziesz dostawał max.40 przy na prawdę konkretnie wysokim MMR,a jeśli miałbyś dostać 70 to jest całkowicie nie możliwe,jest też opcja,że po prostu miałeś 60/70 pkt.,lecz tego nie zauważyłeś.

Opublikowano

Na platynie dostawałem po 30-35, raz dostałem 37 i 2 razy 36. Maks to jest 40 (nikt tyle nigdy nie dostał), więcej nie mógłbyś dostać.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...