Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prywatny serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zrobić nowy prywatny serwer metin2 z kolegami prosiłbym o pomoc jak to zrobić ? Wiem że jest dużo poradników ale szukam takiego co jest w nim opisane krok po kroku.Z góry Dzięki.

Opublikowano

Hamachi czy dedyk?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Od czegoś trzeba zacząć, teraz jest lepiej się nieco nauczyć bo jest to forum, dla nowych to motywacja by się uczyć, zabawiać itd, więc no nie warto wątpić w nikogo, Balder nie możesz oceniać po tym co autor tematu napisał, hm @up bez urazy ale nazwę Cię pseudo technik, bo wielu takich jest którzy potrafią postawić metina itd, hm a słowo technik to mocne słowo, bo technik ogarnie wszystko i no uczy się samodzielnie no i na błędach niestety.. jak jakiś błąd w maszynie będzie to technik nie będzie pisać po forach że nie działa to i to i prosi o pomoc.. No więc pseudo techników jest dużo.. bez urazy oczywiście.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...