Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fighter 7.2

marnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam fightera 7.2 ściągnąłem go w celu zabawy, gram na czitach tylko z kumplami. Tak więc patrzyłem sobie opcje tego hacka lecz nie wiem jak wyłączyć aima..

Chciałbym aby strzelało się normalnie tak jak bez czitów. Bo wole sobie pośmigać na samym wh a doszedłem do tego jak wyłączyć speedhacka lecz aima nie umiem. Wchodziłem i klikałem aim on/off dalej nie działa nie wiem co jest. W grę wchodzi ten czit lub jeżeli posiadacie jakiś bardzo dobry sprawdzony. Bo ściągałem kiedyś BadBoya to mi CS się rozwalił.. Tak więc zostaje Fighter bo jest jednym z najlepszych czitów moim zdaniem. Proszę o pomoc.

Edit:

Zapomniałem jeszcze dodać że doszedłem do tego jak zrobić by nie namierzało w głowę lecz i tak namierza samo! jak strzelam wszystkie pociski lecą w gracza a nie np. koło niego. Powtarzam chciałbym żeby się strzelało jak w zwykłym CS'ie bez czitów.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zapomniałem jeszcze dodać że doszedłem do tego jak zrobić by nie namierzało w głowę lecz i tak namierza samo! jak strzelam wszystkie pociski lecą w gracza a nie np. koło niego. Powtarzam chciałbym żeby się strzelało jak w zwykłym CS'ie bez czitów.

To nie czituj

• Dodaj nową pozycję...