Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[***NOWA EDYCJA***] [*THE BEST RPG*] [*OFFICIAL*] [1.6.2] BloodMine [DEDYK] [SG] [EVENTS] [GILDIE] [200s] [mcMMO] [TS3] [PVP] [SKILLS] [QUESTY] [NPC]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto wejdzie pierwszy dostanie VIPA ?

Tak rozlosujemy po starcie SVIPA.
Wystarczy ze napiszesz w komentarzu:
Biorę udział. Nick
784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

na serwerze 200 slotowym macie pvp, gildie, mini game's itp? :O jeśli tak to tragiczny syf na serwerze musi panować

Wejdz a zobaczysz. Powiem tylko tyle, ze serwer istnieje od prawie 2 lat ( z edycjami). Więc ten okres czasu mowi sam za siebie. To nie jest miejsce do kłótni.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kiedy będzie działał ts3, bo od południa nie moge sie polaczyc z kolegami.

Może wpisujesz zły adres TS3, poniewaz serwer dziala caly czas, uzyj tego IP: bloodmine.eu

Regulamin sygnatur

Arcymistrz
Opublikowano

Tak rozlosujemy po starcie SVIPA.
Wystarczy ze napiszesz w komentarzu:
Biorę udział. Nick

Zakaz prowokowania do spamu!

Jakiekolwiek kolejne próby tego zostaną ukarane % dla każdej osoby biorącej w tym udział na naszym forum, a temat wyląduje w koszu.

Opublikowano

Biorę udział - Eurodos

A co do serwa to nie mogę się doczekać, aaaale diaxy mają lecieć ze stowna, chyba, że chcecie mieć gówno, a nie serwer. Nie spieprzcie niczego :3

A jest jakaś TOPka na stronce?

eurodos.png

Opublikowano

Biorę udział - Eurodos

A co do serwa to nie mogę się doczekać, aaaale diaxy mają lecieć ze stowna, chyba, że chcecie mieć gówno, a nie serwer. Nie spieprzcie niczego :3

A jest jakaś TOPka na stronce?

TOPka jest tylko w grze, ale niedlugo zsynchronizujemy ją ze stronką.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tylko jest jeden problem, gdyż z tego co się orientuję to nadal istnieje bug z Netherem i kopiowaniem przedmiotów, więc może lepiej by było, gdyby była jakaś alternatywa zamiast Netheru.

eurodos.png

Opublikowano

Prosiłbym o zresetowanie hasła dla konta: 1sharp, ponieważ jestem zarejestrowany, ale nie pamiętam hasła.

Opublikowano

A mogę wziąć jeszcze udział w konkursie? Cały dzień mnie nie było szkoła/lekarz/trening itd. nie miałem czasu, żeby wejść na kompa ;/

Opublikowano

Cały czas, nie rozumiem, co serwer PVP i frakcje ma związanego z RPG? dodanie pseudo questów robi z tego "czegoś" pełnoprawnego RPGa? nie wydaje mi się. Zresztą, kiedyś, dawno temu grałem na tym serwie, przestałem ze względu na administracje. Mówiłem adminowi, że typ używa cheatów (Nodus, mówiłem z 3 dni ),a ten nic... Pozdrawiam.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Cały czas, nie rozumiem, co serwer PVP i frakcje ma związanego z RPG? dodanie pseudo questów robi z tego "czegoś" pełnoprawnego RPGa? nie wydaje mi się. Zresztą, kiedyś, dawno temu grałem na tym serwie, przestałem ze względu na administracje. Mówiłem adminowi, że typ używa cheatów (Nodus, mówiłem z 3 dni ),a ten nic... Pozdrawiam.

Nie wiem czy grałeś w inne gry MMO ( nie zaliczam minecrafta do mmo), ale jesli chcemy upodabniac minecrafta do wszystkie, to ten styl serwera jest adekwatny, do RPGa

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kiedy będzie działał ts3, bo od południa nie moge sie polaczyc z kolegami.

Serwer TS3 dziala caly czas, wiec nie wiem z czym masz problemy. Jego IP to bloodmine.eu (takie jak serwera mc)

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...