Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Aatrox- Kto mnie i kogo ja kontruje

metiux98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wielu grach stwierdzam iż różnie to bywa.

Jesteś (podobno) kontrą na:

- Zed

- Darius

- Yi

Ale powiem ci, że zależy od skilla.

Ja np. jak gram Darkiem nie mam problemu, żeby położyć Atroxa.

A jesteś słaby na:

- Teemo

- Fiore

- Riven

Zależy jak kto gra i jaki będzie stosunek gracza do Twojej pasywki.

(Spotykałem Dariusków, którzy zużywali ulti na pasyw -.-")

No i life steal daje ci dużą przewagę.

Opublikowano

z tego co czytalem to teemo i riven kontruja aatroxa, ale sam nie jestem co do tego pewien ;d

Tak,kontrują go do tego Kayle,Cait,Ez a aatrox kontruje:jax'a,elise,katarine,zeda i singeda.

Opublikowano

Powiem tak, aatroxa duzo champow contruje. Albo duzo TOPowych champow. Z tymi kontrami to lepiej sie ma na midzie. Ale! Ja grajac nawet na teemo+panth dalem sobie rade(nie feedowalem xD) a oni mieli po farmie, a to wszystko dzieki passywce i op life stealowi.

Tak wiec nawet jak ktos nas jedzie to trudno nas zabic pod turretem.

Ponoc tez kontra jest kha zix, a zawsze jak z nim gralem to po 6 lvl ult i po nim^^ 2dorany OP

@up. Przeciez jax to kontra na aatroxa

snikersproject1.png
Opublikowano

dzieki za pomoc, dodam jeszcze dla innych, że jeśli gracie aatroxem to ciężko się nim gra przeciwko garenowi i cho gatchowi (ten 2 chyba tak się pisze xD )

Opublikowano

dzieki za pomoc, dodam jeszcze dla innych, że jeśli gracie aatroxem to ciężko się nim gra przeciwko garenowi i cho gatchowi (ten 2 chyba tak się pisze xD )

lolol what . Z garenem ok moze byc ciezko ale on kontruje kazdy melee papier ( osobiscie daje sobie z nim rade , farma w early i bd bardziej przydatny dla teamu w late ). ale cho gath ? bez jaj nie powinienes miec z nim problemow

aatrox ma bardzo ciezko z jaxem , to jego najwieksza kontra

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lolol what . Z garenem ok moze byc ciezko ale on kontruje kazdy melee papier ( osobiscie daje sobie z nim rade , farma w early i bd bardziej przydatny dla teamu w late ). ale cho gath ? bez jaj nie powinienes miec z nim problemow

aatrox ma bardzo ciezko z jaxem , to jego najwieksza kontra

gralem przeciwko niemu tylko raz i bylo ciezko, nie dawal mi wgl podejsc do minionkow ba caigle mnie podbijal tym czyms (nwm jak sie to nazywa bo nie gralem) :D

ale w pozniejszej grze juz nie mial szans ;)

Opublikowano

Hard kontry na Aatroxa to Riven i Jax, nwm jak Vayne na solotopie bo jeszcze na nią nie grałem.

Reszcie dasz rade jeśli ogarniasz, części z pomocą junglera, zawsze możesz dać sie spushować i farmić za wieżą, mówię to gwoli przypomnienia bo debila którzy przegrywają linie za wszelką cene chcą się spotkać z przeciwnym junglerem i uparcie ją pushują.

Opublikowano

Na pewno jax cie skontruje.

gralem wlasnie przeciwko jax'owi rankeda i tak zle nie bylo.. mialem staty 11/6 maxowalem W i za bardzo nie mial szans bez pomocy junglera

Z moich przeżyć najciężej się gra aatroxem na jaxa, renektona, riven. Większych problemów nie miałem na Lee sina zresztą tutaj sobie możesz zobaczyć co i jak: http://lolcounter.com/

co do riven sie zgodze, jest ciezko, a renekton nwm bo nie gralem przeciwko niemu ;)

Hard kontry na Aatroxa to Riven i Jax, nwm jak Vayne na solotopie bo jeszcze na nią nie grałem. Reszcie dasz rade jeśli ogarniasz, części z pomocą junglera, zawsze możesz dać sie spushować i farmić za wieżą, mówię to gwoli przypomnienia bo debila którzy przegrywają linie za wszelką cene chcą się spotkać z przeciwnym junglerem i uparcie ją pushują.

ja mowie bardziej o rankedach, wiec vayne na topie raczej nie spotkasz ;d przynajmniem w moim bronzie 1 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...