Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! Mam do was pytanie! Czy chcecie serwer MineZ? Pliki na serwer są już gotowe, sponsor znaleziony więc można odpalać tylko nie wiem czy ktoś by zagrał na takim serwerze. A teraz trochę o serwerze. Serwer jak i jego mapa jest już zrobiona. Na serwerze jest autorski skrypt na gildie które można założyć za 5 diaxów które wypadają z zombie. Na serwer jest także wgrany plugin Loot czyli randomowe itemki w skrzyniach! Serwer posiadałby 30 slotów i na itemshopie będzie możliwość zakupu slota jak i rang (Vip, SVip). Jeżeli macie jakieś propozycje które mogą udoskonalić serwer napiszcie :).

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Widziałem dużo serwerów MineZ lecz większość z nich była tak kiepska że szkoda gadać.Głównie dlatego że mapa na serwerze była bardzo małych rozmiarów.Jeśli masz czas i chęci na zbudowanie dużej mapy pasującej pod ten tryb serwera to gwarantuję że serwer wypali. ;)

Opublikowano

Widziałem dużo serwerów MineZ lecz większość z nich była tak kiepska że szkoda gadać.Głównie dlatego że mapa na serwerze była bardzo małych rozmiarów.Jeśli masz czas i chęci na zbudowanie dużej mapy pasującej pod ten tryb serwera to gwarantuję że serwer wypali. ;)

dla ciebie jakich rozmiarów powinna być mapa?

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Min. 2000x2000

ale na 30 slotów? Naprawdę.

Opublikowano

30 slotów tylko? Minimum 80-100. Więc nie opłaca się robić MineZ na 30

Ale to dla testów. Jeżeli będzie FULL to zwiększymy!

Opublikowano

Będzie full, na pewno. Minimum 80 na start...

xD. Ale ja się boje o to że właśnie mało os wbije... :< dlatego jest ten post xD

Opublikowano

ale na 30 slotów? Naprawdę.

Tak naprawdę na tym polega MineZ. Sam tryb tej gry został odwzorowany na DayZ. A tu nie chodzi o ciągłe zabijanie lecz o przetrwanie.

Opublikowano

Tak naprawdę na tym polega MineZ. Sam tryb tej gry został odwzorowany na DayZ. A tu nie chodzi o ciągłe zabijanie lecz o przetrwanie.

okej. postaram się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...