Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przenosiny na EUW

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj postanowiłem się przenieść na EUW , gdyż gra tam dużo moich znajomych . Kupiłem , wszystko cudnie , ale dostałem jakis randomowy nick "IS183eafda0da9a8" . Jest na to jakaś rada? W dodatku myślałem , że da mi z 2 - 3 dywizje niżej , a tutaj muszę zagrać 10 rankedów od nowa O_O

Opublikowano

Witam. Dzisiaj postanowiłem się przenieść na EUW , gdyż gra tam dużo moich znajomych . Kupiłem , wszystko cudnie , ale dostałem jakis randomowy nick "IS183eafda0da9a8" . Jest na to jakaś rada?

Napisz do supportu o zmianę nicku, na taki który miałes przed przeniesieniem. Pare osób już tak miało. (Ewentualny restart LoL'a)

8372383248.png
Opublikowano

A jeżeli muszę już pisać do supportu , to angielskiego czy polskiego?

Obojętnie, to już zależy od ciebie, czy chcesz kontakować się z angielskim, czy polskim supportem. :)

8372383248.png
Opublikowano

A jeżeli muszę już pisać do supportu , to angielskiego czy polskiego?

Angielski jest szybszy,więc polecam Ci do niego napisać.

Opublikowano

Pisz do polskiego - odpowiadają najszybciej.

A co do tych 10 gier to tak się dzieje jeśli pierwszy raz grasz na wescie. To tak jakbyś stworzył tam nowe konto.

Opublikowano

Mi do tej pory polski support nie odpisał, polecam pisać do angielskiego.

Twoja nazwa prawdopodobnie jest już zajęta, więc albo masz zmianę nicku za darmo albo musisz napisać do supportu, żeby dali Ci taki, jaki chcesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...