Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytaneczko

nitropompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupic ixboxa360 slim 4 gb i mam internet 1 mb/s z neostrady ( pobiera mi po 134 mb/s ) i oto pytanie czy będe miał lagi na multi przez wifi w xbox360 ??? ruter mam z 3 metry od pokoju

Opublikowano

Chwilami lagi będą na pewno, a może nawet często, a jak jakaś druga osoba korzysta z neta to już całkiem nie pograsz :> I nie 134 mb/s na sekunde, bo takie pobieranie to marzenie :D

Opublikowano

No z takim netem to pewnie tak. No, ale nie dowiesz się nim nie spróbujesz :) Jakoś to powinno chodzić :D

:( to pewno lipa z neta ! :( :(

No z takim netem to pewnie tak. No, ale nie dowiesz się nim nie spróbujesz :) Jakoś to powinno chodzić :D

:( to pewno lipa z neta ! :( :(

Opublikowano

Ja mam internet 6 mb/s i download do max 725 kb/s oraz router Wi-Fi i powiem tak: Na Xboxie mam 3 kreski zasięgu więc jest dobrze ale od czasu do czasu zdarzy mi się coś lagnąć (np. trailery gier jak oglądam na stronie głównej) ale myślę że w twoim przypadku lepiej będzie kabel podłączyć niż z Wi-Fi kombinować ;)

Opublikowano

Ja mam internet 6 mb/s i download do max 725 kb/s oraz router Wi-Fi i powiem tak: Na Xboxie mam 3 kreski zasięgu więc jest dobrze ale od czasu do czasu zdarzy mi się coś lagnąć (np. trailery gier jak oglądam na stronie głównej) ale myślę że w twoim przypadku lepiej będzie kabel podłączyć niż z Wi-Fi kombinować ;)

Co nas obchodzi twój internet ?

Wymagane łącze do normalnej gry ( czyt. bez lagów ) to 512kb/s

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...