Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronze I

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam Bronze I po rozegraniu 10 meczy trafiłem do Bronze III, lecz kumpel wygrał mi gdzieś z 10 meczy pod rząd i jestem w Bronze I. Mmr mam zajebiste, bo po ostatnim wygranym meczu dostałem 22 lp. W miarę ogarniam (180 winów na normalu i 100 na aramie), gdy gram normala to fajnie mi idzie, ale jak gram rankeda to normalnie gram jak jakiś 5 lvl, mimo, że staram się coś ugrać to robię banalne błędy, a przeciwników mam tak ogarniętych, że normalnie jak bym grał przeciwko jakiemuś goldu (trafiłem na Vi, która miała rozegranych tą postacią 500 rankedów, a była w Bronze I i niesamowicie ogarniała, a później wycarrowała grę). Zawsze mi się trafiają nooby, a w enemy sami ogarnięci ludzie. Z powodu roku szkolnego mam ograniczenie na kompa i gram max 2 godziny na dzień, więc meczów w LoL'a dużo nie zagram. Chciałbym wbić ten Silver V, ale na pewno mi nie wyjdzie, bo wszystko przegrywam. Pogodzić się z tym brazązem czy kupić jakiś elo boosting czy co? Kumpel na pewno nie wbije mi tego Silver, bo teraz zaciekle stara się o Gold V, ale ugrzązł w bagnie Silvera.

Opublikowano

Nie kupuj boostingów - tym skila nie wyrobisz mój drogi. Lepiej grać samemu, nawet jeżeli musiałbyś się pogodzić z tym bronzem. Boosting nie jest dobrym wyjściem, ponieważ dajmy na przykładzie tutaj to, że wyboostujesz się do Platyny 5, więc? Wejdziesz na tą ligę, zobaczysz jedna osobę która ma rozegranych 500 gier Vi i sobie to odpuścisz, bo nie dasz sobie rady? Nie warto, lepiej podszkolić się samemu i pogodzić się z własnym skilem lub błędami ;).

8372383248.png
Opublikowano

Graj,graj i graj-podstawa to trenowanie skilla(last hittowanie,ustawienie w tf'ach itp.),jeśli Ci się nie uda to nic,musisz spróbować a boostowanie do zły wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...